Entertainment.nl lanceert nieuwe website


MALDEN, 20111130 -- Entertainment.nl is een nieuw portaal in de evenementenbranche en wordt op 1 december gelanceerd. Bedrijven en artiesten die werkzaam zijn in de evenementenbranche presenteren zich uitgebreid aan boekers van entertainment en opdrachtgevers van evenementen. Entertainment.nl biedt een nieuw, eerlijk en inspirerend overzicht aan van professionele aanbieders met uitgebreide presentaties.

Logo Entertainment.nl

Entertainment.nl: 'Hét portaal voor een geslaagd evenement'

Overzichten van bedrijven die werkzaam zijn in de evenementenbranche bestaan al langer. Er is echter geen enkele website die de bezoeker zoveel informatie geeft over een aanbieder als Entertainment.nl. Naast het standaard stuk tekst en foto’s worden ook video’s en de social media geïmplementeerd. Tevens is het mogelijk om aanbieders te vergelijken aan de hand van recensies. Entertainment.nl biedt daarmee een nieuw, eerlijk en inspirerend overzicht aan van professionele aanbieders met uitgebreide presentaties.

De website
Aan de hand van een duidelijk overzicht met hoofdcategorieën en subcategorieën, komen de bezoekers van Entertainment.nl binnen enkele stappen bij de gewenste presentatie terecht. Door van een brede hoofdcategorie naar een gespecificeerde subcategorie te navigeren, worden meerdere soorten presentaties getoond. Naast het vinden van de gewenste presentatie raken bezoekers hierdoor geïnspireerd om andere presentaties te bekijken. Daarnaast is er een snelle zoekfunctie voor de bezoekers die al precies weten waarna ze op zoek zijn. In no-time is de bezoeker van de website geïnspireerd en in contact gekomen met de gewenste aanbieder.

De presentatie
De presentaties zijn uitgebreid doordat naast een stuk tekst en foto’s ook video’s en de social media van de aanbieder zijn geïmplementeerd. Via diverse mogelijkheden kan de websitebezoeker direct contact opnemen met de aanbieder. De presentaties zijn geoptimaliseerd voor Google zodat ook de zoekmachine de presentaties goed weet uit te lezen.

Recensies
Ieder bedrijf claimt de beste te zijn in wat hij doet, logisch, maar ontransparant voor de bezoeker van Entertainment.nl. Want welk bedrijf is nou het beste om zaken mee te doen? Om op deze vraag beter antwoord te kunnen geven wordt er op Entertainment.nl gewerkt met recensies. Bezoekers zijn in staat aanbieders te vergelijken op basis van ervaringen en beoordelingen van eerdere klanten; de recensies. Maar hoe wordt de oprechtheid van een recensie gecontroleerd?

De naam van de recensent wordt na een check van het bericht op spam, geverifieerd bij de aanbieder als zijnde ‘klant’. Als de recensent een klant blijkt te zijn, dan wordt de recensie geplaatst zonder dat de aanbieder de recensie eerst te lezen krijgt. Daarnaast is het maar een keer per IP-adres mogelijk om een recensie achter te laten. Bezoekers van de website kunnen dus eerlijk vergelijken en beoordelen.    

Het portaal is vanaf vandaag te bekijken op: Entertainment.nl en te volgen via de social media:

Twitter: http://www.twitter.com/entertainmentbv
facebook: http://www.facebook.com/Entertainmentoverzicht
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/entertainment-nl

Actie: Volg Entertainment.nl en maak kans op een iPad 2, die op 1 januari 2012 verloot wordt onder de volgers.