Ik heb een goed idee. Wat nu? - volledig herzien nu in de boekwinkel


Voorwoord van Bernd Schneider, juryvoorzitter van Het Beste Idee van Nederland

DEN HAAG, 20111130 -- Vandaag is verschenen Ik heb een goed idee. Wat nu? - volledig herzien. Iedereen heeft weleens een goed idee. Maar weinigen weten het idee tot een succesvol product te maken. Hoe kom je te weten of het inderdaad een goed idee is? Hoe bescherm je je idee? Waar moet je beginnen? Zes bedenkers van Nederlandse topuitvindingen vertellen hun verhaal, waaronder de uitvinders van de senz° stormparaplu, de iPhone-app Trein, de Nike-voetbal en de internetbesteldienst Thuisbezorgd.nl

[Omslag boek Ik heb een goed idee - Wat nu?] Het boek Ik heb een goed idee. Wat nu? geeft je inzicht in hoe het pad van idee tot markt verloopt. Het laat in zeven eenvoudige stappen zien hoe je een idee succesvol kunt uitwerken en verkopen. Daarnaast vertellen zes bedenkers van Nederlandse topuitvindingen hoe zij hun idee tot succes wisten te maken. Stuk voor stuk spannende verhalen over de weg van idee naar markt. Inclusief het verhaal van:

De senz° stormparaplu - Hoe een idee van drie jonge ontwerpers een 3.000 jaar oud product op zijn kop zette. De iPhone-app Trein - Hoe een 19-jarige student de best-verkopende app van Nederland bedacht. De Nike-voetbal - Hoe een KLM-manager het idee kreeg voor de perfect ronde voetbal van Nike. Big Brother - Hoe John de Mol het idee had voor De Gouden Kooi maar genoegen moest nemen met Big Brother.

Van het boek Ik heb een goed idee. Wat nu? zijn inmiddels 12.500 exemplaren verkocht. In deze volledig herziene uitgave zijn naast nieuwe succesverhalen de nieuwste marktontwikkelingen meegenomen.

Ik heb een goed idee. Wat nu? is een onmisbaar boek voor iedereen met een idee en een origineel cadeau voor iedereen op zoek naar inspiratie!

Het boek is vanaf vandaag te koop in elke boekwinkel voor € 14,95 en online te bestellen via www.vanideetotsucces.nl.

Titel: Ik heb een goed idee. Wat nu?
Auteur: Jasper Baggerman
Omvang: 140 pagina’s
ISBN: 978-90-78369-00-4
Twitter: @goedideewatnu