Nightmare 3 december - The Global Hardcore Gathering

Persbericht van UDC Events

AMSTERDAM, Vrijdag 8 Juli 2011

Een van de jaarlijkse hoogtepunten in de Hardcore scene is ongetwijfeld Nightmare.

Ook dit jaar zal het Rotterdamse Ahoy het decor vormen voor een Europese intocht van de ware hardcore liefhebber. De echte diehards hebben zaterdag 3 december al in de agenda staan en er is alle reden voor eventuele twijfelaars om dit voorbeeld snel te volgen!

EARLY BIRD
Aanstaande maandag 11 juli start namelijk de speciale Early Bird actie. Voor de ongekend lage prijs zullen er 1000 kaarten beschikbaar zijn. Wil jij profiteren van deze korting, zorg dan dat je er snel bij bent! Early Bird kaarten zullen alleen te koop zijn via www.nightmare.nl.

THE GLOBAL HARDCORE GATHERING
Het thema voor de aankomende editie is The Global Hardcore Gathering. Hardcore is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en is anno 2011 niet meer weg te denken als toonaangevende underground stroming.

Naast de Present (Mainstage) en Early area heeft Nightmare op 3 december een uitgebreide Chill en Fun area, zodat je tussen de sets door even bij kunt komen van al het muzikale geweld. Ook aan de Chill en Fun area zal veel aandacht besteed worden waarbij het thema goed tot zijn recht zal komen.

VIP
Een aanvulling op vorige edities is dit keer een VIP deck. De voorverkoop van het gelimiteerd aantal kaarten start tevens aanstaande maandag. Vanaf het VIP deck heb je een geweldig uitzicht op de Mainstage en daarnaast heb je als VIP de volgende voordelen: aparte VIP ingang (geen wachtrijen), een gratis T-shirt, een aparte bar / toilet, gratis Lockerbox en een exclusief welkomstdrankje. Er zullen slechts 150 VIP tickets in de verkoop gaan.

LINE UP
De line up van Nightmare staat zoals altijd als een huis! Een van de hoogtepunten van het The Global Hardcore Gathering wordt in ieder geval de viering van 10 Years Offensive. Dit populaire label van The Godfather of Hardcore , Paul Elstak, zal met een speciaal samengestelde set van twee uur bewijzen waarom Rotterdam nog steeds de hardcore capital van de wereld is.

PRESENT (Mainstage)
DJ Paul presents 10 years of Offensive
Paul Elstak
Offensive (live) featuring Ruffian & Firestone
Offensive DJ Team (Beatstream & Radiate)
Humanity Forze
Dione

Noize Supressor
Angerfist
Ophidian (live)
Tieum
Stunned Guys vs Amnesys
Daymar vs Anime
Wasted Mind vs Stereo Type
MC Ruffian

EARLY
Mental Theo
Paul Elstak
Darkraver vs Norman
Vince vs JDA
Ruffneck
RTC (live)
Stanton
Bountyhunter
MC da TMC

Nightmare - The Global Hardcore Gathering
Zaterdag 3 december 2011
22:00 - 07:00
Early Bird (1000 kaarten): alleen verkrijgbaar via www.nightmare.nl Reguliere kaarten: Verkrijgbaar via www.nightmare.nl en in alle Primera winkels in Nederland
VIP kaarten: Verkrijgbaar via www.nightmare.nl en in alle Primera winkels in Nederland

*

Links:
http://www.nightmare.nl



Razende Robot Reporter