Gemeente Den Haag

Tentoonstelling en herdenking Wereld AIDS Dag

Tentoonstelling Wereld AIDS Dag

In het Atrium is tot en met zaterdag 3 december 2011 een tentoonstelling van Wereld AIDS Dag te zien. Woensdag 30 november is er een herdenking van Wereld AIDS Dag.

De kunstexpositie 'Arms Around You- Please Hug Me' is van beeldend kunstenaar Ciska de Hartogh.

Herdenking

De herdenking van Wereld AIDS dag is op woensdag 30 november 2011 van 16.30 tot 18.30 uur in het Atrium. Wethouder Rabin Baldewsingh is aanwezig bij de herdenking en SOA Centrum Den Haag lanceert haar online SOA/hiv Testlab, een het initiatief van de Schorer, het Nederlands instituut voor homoseksualiteit, gezondheid en welzijn. Foto van een jongetje met een hand voor zijn oog

Deze herdenking en tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door: Ampco Flashlight Rental B.V.,Bazelmans Audio Visual Rentals B.V., Avim B.V.,Brevini Fluid Power Benelux B.V.,Bureau Evenementen Atrium Stadhuis, Ciska de Hartogh Beeldend Kunstenaar. Deltahage BV, Ernst & Young Accountancy, Gemeente Den Haag, Grecon BV, Van Grieken & Zonen, Koeltechniek Verhoog B.V.,3M Healthcare, Schorer, SOA Centrum Den Haag, Stichting Atrium Den Haag, het Northgo College en de Stichting Oleanworld Foundation.