Warchild


Beintema Events in actie voor War Child

30 november 2011 - Beintema Events zamelt geld in voor War Child door per verkochte ticket, 50 cent aan War Child te doneren. Aanstaande zondag 3 december tijdens het concert van Jan & Friends overhandigen zij een cheque met het eindresultaat! Aleid en Doutzen, voorlichters van War Child mogen dit bedrag symbolisch in ontvangst nemen.

Beintema voor War Child
Voor Wim Beintema van Beintema Events was de keuze voor Warchild niet zo moeilijk.
Wim heeft zelf een zoon van 8 jaar en is een echte kindervriend. Ook leest hij veel kranten en kijkt hij elke dag naar de actuele nieuwsitems op de televisie.
Zo is hij ook van alle geweldadigheden en oorlogen op de hoogte. Dit grijpt hem ontzettend aan,en heeft daarom besloten warchild financieel te steunen.

Zaterdagavond 3 december: Jan & Friends
Jan Smit & Friends zullen op zaterdag 3 december naar de feesttent aan de Zuiderschans te Dokkum komen. Op deze avond zal Jan Smit worden vergezeld door de Mon Amour Band, Wolter Kroes en vele andere. Tickets zijn verkrijgbaar via:
http://www.beintemaevents.nl/evenementen/jan-smit-en-friends

Beintema Events
Beintema Events uit Dokkum is een jonge en dynamische organisatie met veel ambitie. Zij organiseren evenementen en live- muziekconcerten met nationale en regionale topartiesten in eigen beheer. Het eventbureau wordt geleid door Wim Beintema uit de Elfstedenstad Dokkum. Gezelligheid en een fantastische avond beleven voor iedereen is voor hen de belangrijkste drijfveer.

War Child is ontzettend blij met de steun van Beintema Events en waardeert hen enorm voor deze geweldige bijdrage. Dankzij hen kan War Child nog meer kinderen helpen!