Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Dinxperlo - Politie zoekt getuigen van inklimming         |
De politie zoekt getuigen van een inklimming die op vrijdag 2 december bij een woning aan de Beggelderveldweg in Dinxperlo plaats vond. Hierbij zijn een geluidsinstallatie en een laptop gestolen.

De inklimming werd omstreeks 20.30 uur gemeld. Men is via een openstaand raam op de tweede verdieping de woning binnen gekomen. Er worden een geluidsinstallatie en een laptop vermist. Mogelijk hebben buurtbewoners de dieven met de spullen zien sjouwen. De politie stelt een sporen- en een buurtonderzoek in en tips zijn welkom via 0900 - 8844.

2011169702

|     |Groenlo - Drietal aangehouden voor openlijke geweldpleging|
De politie onderzoekt de mishandeling van een 21-jarige jongeman uit Groenlo. Mogelijk heeft dit te maken met homogeweld en er zijn drie verdachten aangehouden. Het incident vond in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 december in het centrum van Groenlo plaats.

Agenten kregen tijdens hun horecadienst een melding dat in de binnenstad een 21-jarige jongeman uit Groenlo was mishandeld. Volgens het slachtoffer was dit om zijn geaardheid. Een 17-jarige plaatsgenote van het slachtoffer zou hebben ingegrepen en liep ook klappen op. Het slachtoffer was gewond aan zijn oor en beiden waren behoorlijk overstuur. De naam van één van de betrokkenen werd al snel bekend. Hij werd enige tijd later met twee vrienden in een auto aangetroffen. Het drietal, afkomstig uit Eibergen (17,18 en 18 jaar), is aangehouden en ingesloten. De politie stelt een verder onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

2011169782

|     |'s-Heerenberg - Trio aangetroffen met harddrugs           |
De politie heeft vrijdagavond 2 december na een melding van beveiligingspersoneel in 's-Heerenberg drie jongeren uit die plaats aangehouden omdat zij in bezit waren van harddrugs. Het onderzoekt loopt nog. Beveiligingspersoneel trof de drie jongeren omstreeks 22.00 uur op een parkeerplaats aan de Villensgengske aan met een cd-tje met daarom wit poeder en een snuifpijpje. De gewaar-schuwde politie hield de tieners (17,17,18) aan en bracht hen naar het politiebureau voor verhoor. De drugs werden in beslag genomen. De verklaringen lopen uiteen en het onderzoek in nog niet afgerond. Over de justitiële afhandeling is nog niets bekend.

2011169742

Einde berichten
-----------------------
(

(


---- --