Ingezonden persbericht


()

Defining Moments 2011
terugblik op roerig nieuwsjaar

Nu het enerverende nieuwsjaar 2011 op zijn einde loopt blikt CNN in het speciale programma: Defining Moments 2011 terug op de meest aangrijpende en de opmerkelijkste internationale gebeurtenissen

Zo waren verschillende CNN verslaggevers getuige van de opstand in de Arabische wereld waar regeringen omver werden geworpen en deden ze verslag vanuit Japan, waar nietsvermoedende burgers te maken kregen met rampen, veroorzaakt door mens en natuur. In Defining Moments 2011 kijkt CNN terug op een historisch en dynamisch jaar waarin menig kijker aan de beeldbuis gekluisterd zat; van de dood van Osama Bin Laden enkele maanden voor de tiende herdenking van 11 september tot de langzame desintegratie van de Eurozone; de terroristische aanslagen in Noorwegen; de bomaanslagen in Moskou; de voortdurende hongersnood in Oost-Afrika; de val van Moammar Gadhafi; het jawoord van Prins William en Kate Middleton; de laatste lancering van de NASA Space Shuttle en de meest verwoestende overstromingen in Australië, Brazilië en Thailand sinds decennia.

Defining Moments 2011 duurt een uur en wordt uitgezonden op: Zaterdag 3 december om 15.00 uur en 21.00 uur
Zondag 4 december om 12.00 uur
Maandag 5 december om 21.00 uur.

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht