Ingezonden persbericht



- persbericht -

()

()

ROBIN WILLIAMS EN ELIJAH WOOD IN NIEUW SEIZOEN GRAHAM NORTON ZATERDAG OM 22.00 UUR

Robin Williams doet een stapje terug, Jennifer Saunders onthult dat ze serieus nadenkt over de film Ab Fab: The Movie en Elijah Wood zegt dat hij blij is om terug te keren naar 'Hobbiton'.

Deze week wordt Graham vergezeld door Oscar winnende comedian Robin Williams, 'Lord of the Rings'ster Elijah Wood, comediante en schrijfster Jennifer Saunders en popsensatie JLS.

Robin is weer helemaal hersteld van zijn hartoperatie en laat gedurende de hele show zien waar hij goed in is; grappig zijn! Hij grapt over zijn bedprestaties tijdens zijn laatste huwelijksreis, "na mijn operatie mocht ik niet meteen weer vlees eten. Ik moest het rustig aan doen. Ik moest mijzef inhouden en dan is viagra niet je beste vriend!" aldus Williams.

Robin werkt mee aan de nieuwe film van Happy Feet en beschrijft dat als 'overweldigend' en hij laat zien hoeveel energie hij in de stem van zijn karakter Lovelace stopt. Hij beschrijft Lovelace als een halve priester en een halve PIMP. Robin ging helemaal op in zijn werk, "Ik was heel fanatiek maar toen ik mijn derde karakter moest inspreken moest het iets minder enthousiast, want mijn stem leek wel die van Mrs Doubtfire op steroïden."

Over het winnen van een Oscar voor de film Good Will Hunting zegt Robin, "Het heeft mijn leven niet veranderd; na de eerste avond was iedereen heel enthousiast, een week later werd ik nog gefeliciteerd, maar twee weken later werd ik uitgemaakt voor Mork! Dat was mijn moeder, ik was haar vergeten te bedanken in mijn speech de avond dat ik de Oscar had gewonnen... De jaren die daarop volgde waren erg zwaar."

Op de vraag of hij het moeilijk vond om weer in de rol van een Hobbit te kruipen antwoordt Elijah, "Het is alweer 8 jaar geleden sinds de laatste film. Toen dacht ik dat ik ooit nog iets met Frodo te maken wilde hebben, totdat ik werd opgebeld met de vraag of ik terug wilde komen. Ik zei: 'Oh my God', het was een droom voor mij om die tijd weer te herleven!"

Over het succes van Lord of the Rings zegt hij, "het is raar, ik denk dat iedereen op deze aardbol wel eens van de film heeft gehoord." Graham vraagt hem of mensen hem nog steeds Frodo noemen op straat, "Ja, dat gaat niet meer weg, ik denk dat ik die bijnaam met mij mee het graf in gaat."

Jennifer praat over de terugkeer van Absolutely Fabulous en zegt, "Het was heerlijk dat het weer terugkwam. Er was niks veranderd, alleen toen we het script zagen we dat ons veel spectaculaire scènes stonden te wachten." Jennifer is opgelucht over het feit dat iedereen terug is in de show, "Iedereen leeft gelukkig nog, phew!" Over de speculaties dat Jennifer in de film Fab Ab: The Movie gaat spelen zegt Jennifer, "Ik heb het inderdaad tegen iemand gezegd en dat nu is gegroeid tot een serieus idee. Ik ben er nu ook echt over aan het nadenken."

Het nieuwe seizoen van The Graham Norton Show is te zien op zaterdagavond, elke zaterdagavond om 22.00 uur. Op elke vrijdagavond een herhaling van een eerder seizoen, ook om 22.00 uur.

www.comedycentral.nl

###