Politie Brabant Zuid-Oost

Politie houdt drie verdachten aan voor openlijke geweldpleging

Eindhoven-Centrum, 03-12-2011 o Op aangeven van een 25-jarige Eindhovenaar kon de politie zaterdagmorgen drie mannen aanhouden. Ze worden verdacht van het mishandelen van de Eindhovenaar.

Rond 4.00 uur zaterdagmorgen begeleidde hij twee vriendinnen naar huis. Ter hoogte van de Hooghuisstraat werden de twee meisjes door drie voor hen onbekende jongens aangesproken. De 25-jarige Eindhovenaar ging zich met het gesprek bemoeien en daar waren de drie jongen niet van gediend. Kort hierna werd hij door de drie jongens tegen zijn hoofd geschopt en geslagen. Het slachtoffer viel op de grond.

De agressieve jongens verdwenen in de richting van een daar gelegen parkeerplaats. Een van de meisjes waarschuwde de politie die in de buurt was. Eenmaal bij het slachtoffer aangekomen, wees deze de agenten de richting waar de vechtersbazen naar toe waren gelopen. Kort hierna konden de agenten de drie verdachten aanhouden in de Bergstraat. Het gaat om een 25-jarige man uit Eindhoven en twee Helmonders van 24 jaar. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen alvorens hij op het politiebureau aangifte kon doen.