Politie Rotterdam-Rijnmond

Description: Datum incident: 03-12-2011 Locatie: Driesprong in Zuidland


ZUIDLAND - De politie doet onderzoek nadat vrijdag op zaterdagnacht vuurwerk is afgestoken in bejaardentehuis Bernissesteijn aan de Driesprong 1 in Zuidland. Hierbij is alleen materiele schade ontstaan.









Rond 01.15 uur hoorden medewerkers een enorme knal. Er bleek vuurwerk te zijn afgestoken in de zij-ingang van het bejaardentehuis. Drie deuren raakten ontzet en er is schade ontstaan aan de muren. De bewoners hebben nauwelijks iets gemerkt.

De politie neemt de zaak zeer hoog op. Het opslaan en afsteken van- en experimenteren met (illegaal) vuurwerk veroorzaakt niet alleen overlast, maar is ook zeer gevaarlijk. De forensische opsporing is daarom direct een sporenonderzoek begonnen en agenten zijn een buurtonderzoek gestart.

Informatie?





De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien tussen 00.30 en 01.30 uur in en rond het bejaardentehuis aan de Driesprong in Zuidland, neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u hier terecht met informatie over personen die in het bezit zijn van (illegaal) vuurwerk, afsteken of hierin handelen.







#Persberichten van De Politie Rotterdam-Rijnmond