Politie Noord- en Oost Gelderland
|     |Zutphen - Benzinestation in Zutphen weer overvallen       |

Voor de tweede keer in korte tijd is het benzinestation aan de Van der Cappellenlaan in Zutphen overvallen. Bij de overval van vandaag, zaterdag 3 december, is de overvaller er met een geldbedrag vandoor gegaan. De vorige keer is er tijdens de overval niets buitgemaakt.

De overval werd rond 17.05 uur via de alarmcentrale gemeld. Een blanke man kwam de tankshop binnen, bedreigde de medewerkster met een vuurwapen of wat daarop leek en eiste geld. Vervolgens ging hij er lopend in de richting van het Voorsteralleekwartier vandoor.

Agenten en medewerkers van het overvallenteam stelden direct een uitgebreid onderzoek in. Er werd een burgernetbericht en een tweet verstuurd, maar dit zorgde nog niet voor tips.

De overvaller wordt rond de 40 jaar geschat. Hij is ongeveer 1.85 à 1.90 m lang en droeg een stoffen zwarte jas. Verder had hij een grijze/donkere muts op.

Op donderdag 27 oktober werd hetzelfde benzinestation overvallen. De dader van die overval is nog voortvluchtig. De signalementen van beide overvallers komen niet overeen.

Einde bericht

---- --