Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Den Haag, 24 oktober '11

UINIEKE BELEVING OP MUTESOUNDS FESTIVAL IN BINK36!

Zaterdag 3 december organiseert MuteSounds, in samenwerking met BINK VIJF HOOG de 5e editie van het muziekfestival MuteSounds voor doven slechthorenden en horenden. Voor deze editie werkt MuteSounds samen met studenten van Hogeschool Inholland Den Haag.

Ook voor de vijfde editie verrast het team van MuteSounds het publiek met een beleving van muziek. Want muziek kun je niet (alleen) horen, maar ook zien en voelen. Met een trilvloer, muziekgebarentolken, theateracts, interactieve installaties, lichtshows en videoprojecties laat MuteSounds zien dat muziek meer dan een beat alleen is. BINK36, de creatieve hotspot van Den Haag, zal omgebouwd worden tot een mysterieuze locatie.

Samenwerking met studenten
MuteSounds begon in 2008 als een afstudeerproject van vier Haagse studenten van Hogeschool Inholland. Hun succesverhalen delen ze nu met vijf tweedejaars studenten van de opleiding Media en Entertainment Management van Hogeschool Inholland. Voor de studenten een unieke kans om de evenementenbranche in de praktijk te leren kennen. Onder begeleiding van MuteSounds nemen de studenten actief deel aan het gehele organisatieproces van een festival. Van conceptontwikkeling, fondsenwerving tot het samenstellen van het programma en uitvoeren van de productie.

Kaartverkoop
De vroege vogel actie gaat 25 oktober van start. De eerste 50 kaarten worden aangeboden voor ¤7,50. De kaarten kosten in de VVK ¤10,- en aan de deur ¤12,50. De kaarten zijn online ne te koop via: www.mutesounds.nl en bij de Free Record Shops.

MUTESOUNDS
Zaterdag 3 december 2011
BINK VIJF HOOG
www.mutesounds.nl

Volg ons op Twitter: www.twitter.com/mutesoundsDH

Naamsvermelding fotograaf verplicht 'Paul Moss: StarWalker'