Ingezonden persbericht


DE PEPERNOTENFABRIEK
Een rock'n roll Sinterklaas event met Denvis, The Real Deal & De Schoenfabriek
(starring Sinterklaas)

Op 3 december vindt er in The Max van de Melkweg een waar rock 'n roll Sinterklaasevent plaats met Denvis, The Real Deal & De Schoenfabriek. De Pepernotenfabriek is een leerzame, komische en vooral heel vermakelijke voor- stelling die leuk is voor iedereen vanaf 4 jaar. Het bekende Sinterklaasrepertoire krijgt een hele nieuwe draai en wordt tijdens deze voorstelling naar een hoger (en stuk swingender!) level getild.

In de Pepernotenfabriek van Sinterklaas worden pepernoten gebakken door Danny en zijn maatjes. Eigenlijk willen ze veel liever muziek maken, maar de gemene directeur heeft muziek ten strengste verboden in zijn fabriek. Zodra de directeur het niet ziet pakken Danny en zijn vrienden toch stiekem hun instrumenten en spelen ze allerlei sinterklaas en rock&roll liedjes.

Ook maken ze heerlijke pepernoten, maar niet alle pepernoten zijn pluis. De Sint hoorde van de kinderen dat ze stout waren geweest, maar dat dit niet door hen kwam. Ze hadden pepernoten gegeten waar je erg stout van wordt. Héle gevaarlijke pepernoten! De Controle Piet besluit er één te proeven, maar dit gaat helemaal mis! Hij probeert allerlei stoute streken uit te halen en ze moeten hem proberen te vangen voordat Sinterklaas binnenkomt! Ooh ooh... Als dat maar goed afloopt.

De Pepernotenfabriek wordt gepresenteerd door Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven & Muzieklab Brabant.

----------

DE PEPERNOTENFABRIEK (2 voorstellingen)
Zaterdag 3 december
aanvang: 12.30 uur & 15.30 uur
Deur open: half uur voor aanvang
Muzikanten: Dennis 'Denvis' Grotenhuis, Roel Blommers, Gijs van de Burgt, Daan Koch Acteurs: Antwan van Horik, Patrick Pouw, Ronald Brouwers Regisseur: Lenneke Maas
Art Director: Maaike van Zijl

URL: www.facebook.com/pepernotenfabriek / Check hier een van de liedjes van De Pepernotenfabriek: http://soundcloud.com/pepernotenfabriek/pepernotenfabriek-snoepgoed