Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 11.30 uur

Utrecht, 04-12-2011

Frans te hard

NIEUWEGEIN- Op vrijdag kreeg een Fransman een fikse boete omdat hij te hard had gereden. Omstreeks 20.00 uur werd een 22-jarige automobilist uit Frankrijk geklokt met een snelheid van 150 kilometer per uur waar 100 is toegestaan. Dit gebeurde op de Rijksweg A2. De man kon direct een boete betalen van 332 euro.

Onder invloed

NIEUWEGEIN- Op zaterdagavond raakte een automobilist zijn rijbewijs kwijt omdat hij veel te veel gedronken had. Omstreeks 19.00 uur werd de 34-jarige man uit Leusden gecontroleerd op de Graaf Boudewijnlaan. Hij bleek te veel te hebben gedronken en blies op het bureau 580 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kon zijn rijbewijs inleveren.

Bestolen van tas

NIEUWEGEIN- Op zaterdagavond werd een vrouw bestolen van haar tas. Omstreeks 23.55 liep een 22-jarige vrouw uit Nieuwegein over de Dukantenburg. Plotseling werd haar tas gepakt door twee mannen met een licht getinte huidskleur. De mannen renden vervolgens hard weg. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Lekstroom.

Pepperspray

NIEUWEGEIN- Op zaterdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij peperspray bij zich had. Omstreeks 23.45 uur werd een 23-jarige automobilist uit Nieuwegein gecontroleerd op de Rijtuigdrift. Bij deze controle zagen agenten een busje peperspray in de auto liggen. De man werd direct aangehouden en tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.