KRO

KRO Memories: Is liefde genoeg?

Uitzenddatum: 05/12/2011

Zoektocht naar die nooit vergeten liefde van toen. Presentatie: Anita Witzier

Memories reist samen met Elise af naar Luis in Mexico om te kijken of er nog iets over is van hun overweldigende liefde. Geertje onderzoekt of ze Nederland gaat verruilen voor Zambia, en Marion denkt nog vaak terug aan de Arabische Nabil, de man met wie ze jaren in luxe leefde...

Elise en Luis
"She's the one!" Zakenman Luis weet nog als de dag van gisteren hoe de Nederlandse Elise in het exotische Acapulco zijn leven binnenliep. De ring waarmee hij haar ten huwelijk wilde vragen heeft de romantische Mexicaan nog. Luis behandelt Elise als een prinses, maar het sprookje spat toch uit elkaar. Het weerzien is voor beiden overweldigend. Bloeit de liefde onder de Mexicaanse zon weer op?

Geertje en Max
Geertje kan nergens anders meer aan denken dan aan Max, die ze vorig jaar tijdens haar stage ontmoette in Zambia. Maar is de liefde in Nederland net zo sterk als Max in Breda bij Geertje op de bank hangt?

Marion en Nabil
Tijdens haar werk als animeermeisje in de Moulin Rouge voelt Marion dat ze in de gaten wordt gehouden. Meestal gaat ze hier niet op in , maar dit keer is het anders.Marion regelt de avond vrij en ze gaat mee met Syrische Nabil.Marion wentelt zich in Arabische luxe, maar voor hoe lang?

Uitzending: KRO Memories, 5 december 2011, 21.10 uur