Gemeente Oirschot

Start bouwrijp maken woningbouwproject ât Withof

Berlaere Vastgoed gaat woningbouwlocatie ât Withof ontwikkelen. Bouwbedrijf Van Breemaat start op maandag 5 december met de bouwwerkzaamheden. Van Breemaat bouwt in totaal 28 woningen op deze locatie.

Â

Bouwen geeft overlast

Van Breemaat start met de grondwerkzaamheden. In het plan wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Hiervoor moet grond worden afgegraven en afgevoerd. Omdat de Koestraat (tot Kerstmis) is afgesloten gaan we er niet aan ontkomen dat er bouwverkeer door het centrum van Oirschot rijdt. Om het aantal verkeersbewegingen en overlast in het centrum van Oirschot te beperken, vindt er tijdelijk grondopslag plaats op het Princéehof. Dit gaat ten koste van een aantal parkeerplaatsen.

Â

In week 50 start Van Breemaat met het in de grond trillen van damwanden voor de aanleg van de parkeerkelder. Dit brengt eveneens de nodige overlast met zich mee. Dat geldt ook voor het aanbrengen van boorpalen wat voor week 51 gepland staat en begin 2012.

Van Breemaat probeert de overlast tot een minimum te beperken. Zodra de Koestraat gereed is, is dit de aan en afvoerroute voor het bouwverkeer.

Â
Meer informatie?

Meer informatie over het project ât Withof vindt u op www.oirschot.nl/woningbouwprojecten of op withofoirschot.nl. Mocht u naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Jan van Loon, medewerker team Ruimtelijk Beheer (tel. 0499 583 333). Als het gaat om de bouwwerkzaamheden kunt contact opnemen met Van Breemaat (tel. 0499 551 030).