Politie Gelderland-Zuid

Eenzijdig ongeval na drankgebruik

Tiel, 05-12-2011 o Agenten kregen maandagochtend rond 02.30 uur de melding dat een zeer dronken vrouw over straat liep op de Wijnpeerweg in Tiel. Ter plaatse troffen de politiemensen niet alleen de vrouw aan maar ook een bestelauto die op zijn kop in een droge greppel lag.

Nader onderzoek wees uit dat de vrouw, een 37-jarige Gamerense, zeer waarschijnlijk de bestuurder is geweest van het voertuig dat in de greppel lag. Een tas met haar identiteitspapieren lag namelijk in de auto. De vrouw rook sterk naar het gebruik van alcoholhoudende drank. Ze is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau vermoedden de agenten dat de vrouw mogelijk toch letsel had opgelopen door de aanrijding. Daarop is ze naar het ziekenhuis gebracht, maar zij bleek niets ernstigs te hebben. In het ziekenhuis werd meteen bloed afgenomen van de vrouw omdat zij niet in staat was medewerking te verlenen aan de verplichte ademanalyse. Uit onderzoek zal moeten blijken wat het alcoholpromillage van de vrouw was.

De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

(00)

Laatst gewijzigd 05-12-2011 10:05 | © Regio Gelderland-Zuid |