Politie Drenthe

Maandag 5 december 2012

Provincie Drenthe, 05-12-2011

Verdachte met gestolen motor aangehouden

DARP Zondagmiddag heeft de politie een 23-jarige man uit Boijl aangehouden. Hij wordt verdacht van de diefstal van een crossmotor eind november in Boijl. De eigenaar, een 42-jarige man uit Boijl, trof de motor met de verdachte aan in Darp en belde de politie. Deze heeft de man aangehouden en de motor in beslag genomen. De motor gaat terug naar de eigenaar en tegen de aangehouden verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding

COEVORDEN Zondagavond raakte een 53-jarige man uit Emmen zijn rijbewijs kwijt nadat hij op de N34 was betrapt met 177 km/u. Hij reed daar met zijn auto; de maximumsnelheid is daar 100.

Politie onderzoekt woninginbraken

MEPPEL Zondag is tussen 15.30 en 19.30 uur ingebroken in een woning aan de Hesselingen. De dader heeft een raam vernield om binnen te komen. Uit de woning verdween een tv en uit de schuur een damesfiets met twee kinderzitjes. De politie onderzoekt deze inbraak.

VRIES Zondagavond tussen 19.45 en 20.00 uur is ingebroken in een woning aan de Westerstraat. Om binnen te komen is een deur opengebroken. Uit de woning is geld gestolen. De politie doet ook hier nader onderzoek.