Gemeente Son en Breugel


sporthal

Onthulling nieuwe naam van de sporthal

Na 9 maanden bouwen nadert de nieuwbouw van de nieuwe sporthal aan de Rooijseweg zijn voltooiing. Bij een nieuw gebouw hoort een nieuwe naam. Om een passende keuze te maken heeft de gemeente haar inwoners gevraagd om mee te denken. Ze heeft hiervoor breed in ons dorp een prijsvraag uitgezet. De omwonenden van de sporthal en de gebruikers van de omliggende sportaccommodaties zijn apart uitgenodigd om mee te doen aan de prijsvraag.
Van 1 augustus tot 1 oktober 2011 hebben de inwoners hun ideeën hierover opgestuurd. Uiteindelijk zijn er 150 inzendingen binnengekomen.

Feestelijk onthuld
De beoordelingscommissie bestaande uit Hein-Jan Broers, Jacqueline Bierens-Kuipers, Ar-jen Weijers, Ad van Etten en Chris Spooren heeft de inzendingen beoordeeld en na intensief beraad een prijswinnaar voorgedragen. Het college heeft deze voordracht overgenomen.

Op 9 december wordt de nieuwe naam feestelijk onthuld door de prijswinnaar.
De winnaar ontvangt eveneens een gratis lunch voor 2 personen in de kantine van de sport-hal én een jaarlidmaatschap bij een vereniging naar keuze die speelt in de sporthal.