Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bussum, 5 december 2011

Ego Lifestyle Holding verlaat strafbankje NYSE Euronext

Ego Lifestyle Holding weer terug op beurs

Ego Lifestyle Holding NV (hierna: "ELSH"), het voormalige Royal Begemann Group, deelt mede dat het aandeel ELSH met ingang van 6 december 2011 de notering op de officiële markt van NYSE Euronext Amsterdam zal hervatten en niet langer op het strafbankje zal staan. Deze heuglijke stap volgt op een proces van ruim 8 maanden gericht op het behoud van de beursnotering van ELSH.

Op 6 december 2010 heeft NYSE Euronext in Amsterdam voor de eerste maal uitstel verleend voor delisting van NV ELSH voor de termijn van 6 maanden, welke termijn verliep per 18 juni 2011. Op 19 mei 2011 heeft Value8 medegedeeld dat het een belang van 60 procent had verworven in ELSH. ELSH heeft daarna een verzoek gedaan aan NYSE Euronext om het besluit tot delisting nogmaals met zes maanden op te schorten. NYSE Euronext heeft toen opnieuw zes maanden uitstel voor delisting gegeven, welk uitstel op 18 december a.s. zou verlopen.

Nu ELSH aan alle door NYSE Euronext gestelde voorwaarden voldoet, heeft NYSE Euronext op vrijdag 2 december jl. medegedeeld dat ELSH de notering op de officiële markt per 6 december a.s. kan worden hervat. Per diezelfde datum zal niet langer noteringmaatregel 6903/1 Rule Book I ('strafbankje') zijn opgelegd.

Belangrijke stappen die in dat kader zijn gezet:

* Aanpassing van de statuten van ELSH

* Financieel verslag ELSH over 2011 (tot en met 31 oktober 2011)
* Goedkeurende verklaring van de accountant
* Conversie van de door Value8 verstrekte lening in gewone aandelen ELSH
* Positief eigen vermogen na conversie van de lening van Value8.

Bestuur en commissarissen zijn verheugd dat het intensieve proces dat tot behoud van notering moest leiden, succesvol is afgerond. Zij danken alle partijen die daaraan hebben bijgedragen. Thans zal actief worden gekeken naar mogelijkheden om (nieuwe) activiteiten in de beursvennootschap in te brengen. Daarbij is een reverse listing een reële mogelijkheid. Oriënterende gesprekken in dit kader worden al gevoerd. ELSH zal de gesprekken met kandidaten die interesse hebben getoond in een reverse listing, vanaf heden intensiveren.

Uitgangspunt bij de selectie van proposities zal zijn het creëren van een gezonde, winstgevende toekomst voor ELSH en waardecreatie voor ELSH aandeelhouders op lange termijn.