iBabs Pro vervolmaakt papierloos vergaderen


Hoge verwachtingen na eclatant succes lancering iBabs

HOORN, 20111205 -- MSI Communication BV lanceert een opvolger van het succesvolle iBabs: iBabs Pro. Een nieuwe applicatie voor de iPad waarmee overheden en bedrijven volledig papierloos kunnen vergaderen. Belangrijke verbetering in de nieuwe versie is de mogelijkheid om persoonlijke aantekeningen te maken bij stukken of notulen die aan de vergaderagenda zijn gekoppeld. Deze aantekeningen worden centraal opgeslagen en daarmee automatisch ge-backuped. En omdat de documenten al gestructureerd worden aangeboden in de vergaderagenda hoeft de gebruiker niet meer zelf na te denken over een structuur om de aantekeningen op te slaan. Dat doet het systeem.

Ook een verbinding met internet is niet meer nodig om met de applicatie te werken. iBabs Pro presenteert de gebruiker altijd de eerstkomende vergaderingen. Op de onderliggende stukken kunnen offline aantekeningen worden gemaakt.  Zodra er een verbinding is met internet, wordt er direct met de server gesynchroniseerd.  Belangrijk voordeel van iBabs Pro is bovendien dat iedereen altijd over de laatste actuele documentversie beschikt.

iBabs Pro is ook voorbereid op synchroniseren met agenda’s in bijv. Exchange, iCal of Notes. Als de gebruiker bij het maken van een afspraak in de invite het e-mailadres toevoegt van iBabs Pro, zet iBabs Pro de afspraak automatisch in de iPad van alle genodigden, inclusief de daarbij behorende toelichting en alle onderliggende stukken. Deze functionaliteit zal vanaf 1 januari 2012 operationeel zijn.

iBabs Pro rekent definitief af met de traditionele dikke map met stukken die managers ’s morgens van hun secretaresse krijgen voor alle vergaderingen van die dag. De manager heeft ze altijd up-to-date op zijn iPad inclusief alle aantekeningen en een historisch overzicht.


Over MSI Communication BV

MSI Communication BV is in 1995 opgericht en heeft zich sindsdien snel ontwikkeld tot een specialist op het gebied van softwareoplossingen voor de ondersteuning van bestuurlijke processen. De onderneming beschikt over veel expertise op het gebied van deze processen en heeft op basis daarvan een aantal succesvolle oplossingen op de markt gebracht. Daarnaast beschikt de onderneming over een groot aantal specialisten in software ontwikkeling, ICT advisering, E-business, Content Management Systemen (CMS), CRM- en orderapplicaties.