Circle of Trust lanceert eigen webshop


Amstelveen, 20111206 -- Circle of Trust opende deze week officieel de virtuele deuren van haar eigen webshop. Na een testfase van een maand is de gloednieuwe brandstore 'live and kicking'. Naast de ruim 350 verkooppunten in Nederland en een groeiend aantal buitenlandse agenten is de tijd voor een eigen online brandstore aangebroken.

De webstore
Via de online store http://shop.circleoftrust.eu kan de virtuele winkelwagen volgeladen worden met diverse modellen, waaronder de voor Circle of Trust kenmerkende D'Nimes met de dubbele tailleband en de populaire Lacey. De overzichtelijke webstore geeft de mogelijkheid te zoeken op model of pasvorm. Met het brede aanbod is er voor iedere vrouw een perfecte match. Liefhebbers voor de kinder- en herenbroeken moeten nog even geduld hebben. Voorlopig zijn alleen de damesmodellen online verkrijgbaar.

Circle of Trust
Na de lancering van het Nederlandse denimlabel in 2005, werd het merk al snel een groot succes. Het merk komt seizoen na seizoen met gedurfde en vernieuwende collecties voor dames, heren en kids. Ook buiten de Nederlandse grenzen wordt Circle of Trust succesvol vertegenwoordigd met agenten in België, Duitsland, Scandinavië en Israël.

Openingsactie
Om de opening van de webstore te vieren, trakteert Circle of Trust op Lacey-broeken op Facebook. 'Like' en 'share' de actiefoto op de Circle of Trust Facebookpage en maak kans op een Lacey in je favoriete kleur.

Website: http://circleoftrust.eu
Webstore: http://shop.circleoftrust.eu
Twitter: http://twitter.com/ilovecircle
Facebook: https://www.facebook.com/circleoftrustjeans