Ingezonden persbericht


Samsung SMART TV Challenge groot succes

Delft, 5 december 2011 - Zaterdag 3 december 2011 was het Amsterdamse Rembrandtplein het podium voor de allereerste interactieve outdoor quiz van Nederland. Enkele honderden deelnemers gingen daar de strijd met elkaar aan in de Samsung SMART TV Challenge, een interactieve quiz geleid door presentator Peter van der Vorst. Deelnemers speelden via hun mobiele telefoon real-time tegen elkaar op het aanwezige megascherm. Maar liefst zes van hen waren hun concurrenten op het plein te slim af en gingen naar huis met een 40-inch Samsung Smart TV.

Uitzinnig
Tijdens de laatste Sinterklaasinkopen nog snel een gratis Samsung Smart TV winnen. Dat was voor veel voorbijgangers van het Rembrandtplein een mooie reden om mee te spelen met de Samsung SMART TV Challenge. Op zaterdag 3 december startte daar tussen 12.00 en 18.00 uur elk uur een nieuwe quiz op het aanwezige megascherm. In elke ronde, waarin deelnemers een directe telefoonverbinding hadden met Peter van der Vorst, legde Peter enkele Smart TV features uit. Hierover stelde hij vervolgens maximaal 7 vragen, die deelnemers konden beantwoorden door op hun mobiele telefoon 1, 2 of 3 in te toetsen. Wie een goed antwoord gaf, speelde door. Wie een fout antwoord gaf verloor de verbinding én het spel. Ondanks het gure weer trok het evenement enkele honderden deelnemers. Zes van hen werden door Peter van der Vorst tot winnaar gekroond.

Bekijk hier de video van de SMART TV Challenge afgelopen zaterdag

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld, behaalde Samsung in 2010 een totale omzet van US$ 135,8 miljard. Bij het bedrijf werken circa 190.500 mensen op 206 vestigingen in 68 landen in negen onafhankelijk opererende business units: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Memory, System LSI en LCD. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.