Gemeente Heeze-Leende


Sport en beweging voor senioren bij Paladijn, een leven lang fit!

Nieuwe senioren/leden welkom bij diverse beweegactiviteiten

Paladijn organiseert in de subregio Valkenswaard al meer dan 25 jaar met succes, en tot groot genoegen van de deelnemers, sport- en beweegactiviteiten voor senioren in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Sinds de zomer van 2010 biedt de organisatie de seniorensportactiviteiten ook aan in de gemeente Heeze-Leende. Het aanbod bestaat uit zwemmen/aqua gym, t'ai chi, fifty fit-gym, MBvO-gym, line dance én werelddans/volksdans.

Onder leiding van deskundige vakkrachten werken deelnemers aan hun conditie, lichamelijke fitheid en het soepel houden van de spieren. Daarnaast is het sociale ontmoetingsaspect voor velen van hen belangrijk. Bij diverse groepen en activiteiten is momenteel ruimte voor nieuwe deelnemers /leden. De eerste proefles is altijd gratis en een sportverleden is niet noodzakelijk. Gezondheid is het vermogen om goed te kunnen functioneren, lichamelijk én geestelijk. Wie gezond is kan zich teweer stellen tegen verstoringen van buitenaf: weersinvloeden, virussen, lichamelijke belastingen, maar ook stress! Voor een deel is dat een kwestie van erfelijkheid en belasting uit onze omgeving, voor een deel kunnen we er zelf iets aan doen. Een gezonde leefstijl versterkt ons herstellingsvermogen van die verstoringen.

Bij een gezonde leefstijl hoort zeker voldoende bewegen.

Interesse?

Er is wel een dozijn redenen om u aan te melden en mee te doen. Behalve de zwemlessen zijn álle activiteiten binnen de gemeente gemakkelijk bereikbaar. Informeer bij Paladijn naar aanbod, locatie en data van de lessen. De kosten zijn op basis van ± 40 lessen per jaar vanaf het moment van aanmelding en er is sprake van een blessureregeling.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Paladijn, Maastrichterweg 51, 1^e etage, tel.: (040) 204 66 14, of info@paladijn-welzijn.nl. Kijk ook eens op: www.paladijn-welzijn.nl.