Megahit Wordfeud krijgt nieuwe variant

Persbericht van Concept en Ontwerp

Wordvilt: woordspel op bierviltjes.

Wordfeud, de populaire app gebaseerd op Scrabble, verschijnt in een nieuwe versie. Het woordspel is er vanaf nu ook in de vorm van bierviltjes. Wordvilt, zo heet de opvallende variant, is verkrijgbaar in een luxe verzendbox gevuld met ruim 100 bierviltjes met letters er op.

Wordvilt geïnspireerd op verbod
Wordfeud werd recent in sommige horecagelegenheden verboden. Veel cafébezoekers hielden zich er alleen nog bezig met hun Wordfeud-verslaving. Een dergelijk verbod werd onlangs nog ingesteld door het Zwolse café de Hetebrij, dat met deze publiciteitsstunt de landelijke media wist te halen. Het incident bracht Wordvilt bedenker, art director en vormgever Sjoerd Stellingwerf, op het idee van Wordvilt: een sociale Wordfeud variant geschikt voor de kroeg.

Sociale variant op Wordfeud
Wordfeud spelers kunnen hun favoriete woordspelletje nu in gezelschap van familie en vrienden spelen. Ze zijn niet meer veroordeeld tot hun mobiel of tablet computer. Daarmee is Wordvilt de sociale versie van Wordfeud. Volgens bedenker Sjoerd Stellingwerf is Wordvilt ideaal voor in de horeca, tijdens een feestje of gewoon thuis. Ook is Wordvilt hét 'toverwoord' voor wie op zoek is naar een origineel kerstgeschenk. Of zie het als origineel cadeau 'voor de vriend(in) waar je nog een woordje mee te wisselen hebt', voegt Sjoerd Stellingwerf glimlachend toe. Kortom, een nieuw spel én een officieel nieuw woord erbij.

Nu online te bestellen
Wordvilt is vanaf vandaag verkrijgbaar. Wordvilt bestaat uit een set van 102 bierviltjes die wordt verzonden in een luxe verzendbox. Omdat Wordvilt geen spelregels kent, wordt het zonder bord gespeeld. Het spel is exclusief te bestellen op www.wordvilt.nl.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.wordvilt.nl
Bijlage:
* http://prs.perssupport.nl/load-file.do?download=true&uri=/1004/34b5 203a-1fe6-11e1-9432-8b7e440500ec.jpg&filename=wordvilt_artwork_2000 x 1500 px.jpg




Razende Robot Reporter