Gemeente Breda

Herstellen bestrating na aanleg kabels en leidingen

Gepubliceerd op 01 december 2011

Op dinsdag 6 december herstelt de gemeente de rijbaan van de Prins Hendrikstraat ter hoogte van de nieuwbouw van de Beukenhof. De werkzaamheden beginnen om 9.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Op drie parkeervakken ter hoogte van het appartementencomplex mag dan niet geparkeerd worden. Doorgaand autoverkeer wordt met borden omgeleid.

Waarom

De afgelopen weken zijn kabels en leidingen aangelegd voor de nieuwbouwappartementen van de Beukenhof. Hierdoor is schade ontstaan aan de bestrating.

Wat gaat er gebeuren

Om de kabels en leidingen aan te kunnen leggen is de bestrating opengebroken geweest. Een aannemer gaat, in opdracht van de gemeente, de rijbaan nu definitief bestraten.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is doorgaand verkeer op de Prins Hendrikstraat niet mogelijk. Bestemmingsverkeer blijft wel mogelijk, maar ondervindt hinder van de werkzaamheden.

De gemeente vraagt uw medewerking

De gemeente en de aannemer zijn zich ervan bewust dat de werkzaamheden hinder opleveren, maar proberen dit tot een minimum te beperken en vragen hiervoor uw begrip.
Als u in het bezit bent van een auto, wilt u deze dan zo parkeren dat u de werkzaamheden niet hindert.

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer C.J. Kriesels van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 93 84, e-mailadres cj.kriesels@breda.nl.
Vragen aan de gemeente?