Benoeming Andreas Tesch lid Raad van Bestuur Atradius goedgekeurd

Persbericht van PR Newswire

AMSTERDAM, December 8, 2011 /PRNewswire/ --

Martie van Velsen aangesteld als directeur Atradius Global & Oceanië en Eric den Boogert aangesteld als directeur Azië

Volgend op de goedkeuring van de benoeming van Andreas Tesch tot lid van de Raad van Bestuur van Atradius N.V. heeft Atradius, een van 's werelds grootste internationale kredietverzekeraars, vandaag de benoeming van Martie van Velsen als directeur Global & Oceanië en Eric den Boogert als directeur Azië bekendgemaakt. De benoemingen in deze twee leidinggevende posities verstevigen niet alleen de leidende marktpositie van Atradius in het segment van grote multinationale klanten, maar zorgen ook voor een verdere versterking van haar positie en groei in Aziatische markten.

Martie van Velsen (48) wordt verantwoordelijk voor alle onderdelen van de toekomstige ontwikkeling en het bedienen van de multinationale klanten van Atradius. Martie begon bij Atradius in 1988, waar zij aanvankelijk een carrierepad volgde in risicoacceptatie en Global Account Management in Nederland en de Verenigde Staten. Daarna keerde zij terug naar Amsterdam als regio directeur Global Benelux en haar daaropvolgende positie als commercieel directeur in 2002, alvorens haar huidige rol te aanvaarden.

Eric den Boogert (42) zal de verdere evolutie en groei van Atradius in Aziatische markten op zich nemen. Vanaf zijn start bij het bedrijf in 1995 heeft Eric diverse commerciële functies bekleed in Breda, Keulen, Londen en Mumbai voordat hij in januari 2006 naar Hong Kong werd overgeplaatst om de positie van regionaal verkoopmanager New Markets te vervullen, gevolgd door verdere rollen als plaatsvervangend regio directeur voor New Markets en Country Manager voor Hong Kong.

Atradius Chief Market Officer Andreas Tesch licht toe: 'Met Martie en Eric hebben we twee voortreffelijke mensen die door hun respectievelijke vaardigheden en ervaring perfect passen in hun individuele rollen. Ze zijn beiden zeer ervaren, dynamisch en kunnen zich makkelijk aanpassen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, wat van groot belang is om succesvol te zijn in een snel veranderende wereldwijde economie.'

Over Atradius

De Atradius Groep biedt wereldwijd tal van diensten op het gebied van kredietverzekering tot incasso en is via 160 kantoren aanwezig in 42 landen. Atradius heeft toegang tot kredietinformatie over 60 miljoen bedrijven wereldwijd en neemt dagelijks meer dan 20.000 kredietlimietbeslissingen. De producten van Atradius helpen bedrijven over de hele wereld om zich in te dekken tegen betalingsrisico's die verbonden zijn aan de verkoop van producten en diensten op krediet.

Voor meer informatie
Atradius Corporate Communications
Christine Gerryn
Tel.: +31-(0)20-553-2047
E-mail: christine.gerryn@atradius.com
www.atradius.com

Atradius N.V.