Ingezonden persbericht


Curacao, 7 december 2011

De SGR-Groep viert Sinterklaas in samenwerking met Dolphin Suites

Met medewerking van het Dolphin Suites Hotel vond op zondagmiddag vier december een gezellig Sinterklaasfeest plaats voor kinderen met een beperking van de kinderdagverblijven Dolfijntjes en Purunchi van De SGR-Groep (Stichting voor Gehandicapten-en Revalidatiezorg). Het werd een feestelijk gebeuren tussen de aquaria van het Sea Aquarium.

Door het regenachtige weer vond het feest niet in Dolphin Suites, maar in het Curacao Sea Aquarium plaats. Sinterklaas en zijn Pieten waren er natuurlijk, en brachten mooie cadeautjes en veel lekkers mee. De kinderen en hun ouders hebben heerlijk genoten, samen met de familieleden van het personeel van De SGR-Groep die ook aanwezig waren. Iedereen had vooraf een financiële contributie gegeven. De groepsleiders van de kinderen hadden hun best gedaan door een commissie op te richten en goed samen te werken om het festijn te organiseren. En het resultaat mocht er wezen: zelfs de toeristen kwamen af op de vrolijke muziek en deden lekker mee.

Het Dolphin Suites Hotel biedt sinds 2009 als vakantiebestemming een geheel verzorgd verblijf voor ieder type gast, in het bijzonder voor mensen met een bijzondere behoefte. De omgeving rondom het hotel is volledig rolstoeltoegankelijk en biedt vele mooie plaatsen die op loopafstand te bezoeken zijn, waar onder het Sea Aquarium. Tevens vertrekken er vanaf het hotel rolstoeltoegankelijke tours en kunnen er op maat duikprogramma's georganiseerd worden. Het personeel van dit mooie hotel staat altijd klaar om niet alleen buitenlandse, maar ook lokale mensen met een beperking bij te staan. Het hotel ondersteunt graag De SGR-Groep met dit soort evenementen.

Einde bericht.




Ingezonden persbericht