Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 09-12-2011

Televisie
VERMIST
Uitzending vrijdag 9 december
Nederland 1 - 21..30 uur

VERMIST CONFRONTEERT VERDACHTE VAN VERDWIJNING

Op 5 augustus 2011, kort voor de verdwijning van Mouhammed Al Jader uit het Limburgse Schinveld, bedreigde Huub L. de familie van Mo omdat deze uit de school wilde klappen over de wietpraktijken van Huub, de vader van zijn vriendin.

Toen er niets meer werd vernomen van de 29-jarige Mo Al Jader schakelde zijn bezorgde familie VERMIST in. Tijdens een confrontatie bij zijn Duitse woning met Jaap Jongbloed, gaf Huub L. toe dat hij Mo had opgezocht vanwege een akkefietje tussen Mo en zijn dochter. Vorige week is het ontzielde lichaam van Mo Al Jader aangetroffen in België. Uit politieonderzoek blijkt dat hij is doodgeschoten in het Duitse huis van de verdachte. VERMIST spreekt familie.

SEKTELEIDER VERDWIJNT MET VOLGELINGEN

Vorige week is sekteleider Elia met zijn volgelingen van het Efraïm Genootschap uit Heinenoord zomaar van de aardbodem verdwenen. Onder de volgelingen enkele minderjarige kinderen en de 61-jarige meubelstoffeerder Frans van der Vliet. Zijn dochter Serena is bezorgd: ,,Vader is zomaar vertrokken zonder wat te zeggen. Ze zijn waarschijnlijk naar een kelder in Israël en hebben niet de intentie terug te keren. Mijn vader heeft alle persoonlijke bezittingen verbrand en zijn zaak achtergelaten. Hij is ziek, ik heb hulp nodig." VERMIST zoekt de sekteleden.

Voor meer informatie ga naar www.vermist.nl