Gemeente Waddinxveen


Opening Centrum voor Jeugd en Gezin 10 december

Op 10 december 2011 opent wethouder Dorenda Gerts het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Waddinxveen. Vanaf die dag kunnen ouders, opvoeders, kinderen en jongeren tot 23 jaar, maar ook professionals bij het CJG terecht voor alle kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. De feestelijke opening vindt plaats in het nieuwe CJG aan de Van Mecklenburg Schweringlaan 1. Iedereen is van harte uitgenodigd, vanaf 14.00 uur.

Programma
14.30 uur Officiële opening door wethouder Dorenda Gerts 15.30 uur Muziek op schoot voor de kleinsten
14.00 - 16.30 uur

- Informatiemarkt

- Family Factory netwerken met ouders

- Kunstwerk maken

- Hapjesworkshop voor kinderen

- Schminken

Locatie en contact
Het nieuwe Centrum voor Jeugd en Gezin bevindt zich aan de Van Mecklenburg Schweringlaan 1 in Waddinxveen (locatie bibliotheek De Groene Venen). Het centrum is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur en donderdag van 15.30 tot 17.30 uur en van 18.30 tot 20.30 uur. Dan is een baliemedewerker aanwezig om vragen te beantwoorden. Kijk voor meer informatie op www.cjgwaddinxveen.nl of bel met 0900 444 000 8.

Partners CJG
Het CJG is een samenwerkingsverband tussen instellingen die gevestigd zijn in Waddinxveen, namelijk: GGD Hollands Midden â Jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau en schoolarts), Kwadraad (algemeen maatschappelijk werk en school maatschappelijk werk) en Opvoedbureau Midden-Holland (opvoedondersteuning). Ook Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland, MEE Midden-Holland (voor mensen met een beperking), GGZ Kinderen en Jeugd Rivierduinen, afdeling preventie (geestelijke gezondheidszorg) en STEK Jeugdhulp (jeugdhulpverlening) zijn partners in deze samenwerking. Daarnaast wordt er samengewerkt met verschillende lokale instellingen zoals scholen, jeugd- en jongerenwerk, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, de brede school, sportverenigingen, en de eerstelijnszorg zoals huisartsen, verloskundigen en fysiotherapeuten.
Â

Uitnodiging opening Centrum voor Jeugd en Gezin 10 december