Gemeente Binnenmaas

Quartelrock

Onder de naam Quartel organiseert de Stichting Welzijn Binnenmaas in samenwerking met jongeren uit Binnenmaas elk kwartaal een bandavond in jongerencentrum Question in Mijnsheerenland - Laan van Westmolen 119.

Vier avonden betreden twee of drie talentvolle bands het fonkelnieuwe podium van jongerencentrum Question. Op zaterdag 10 december is het tijd voor de 4e, en dus laatste editie, van 2011.

Quartel is, zoals de naam doet vermoeden, een kwartaallijkse bandavond waar drie bands uit de Hoeksche Waard en omgeving een optreden geven. De bedoeling van deze avond is om lokaal talent de kans te geven. Dat kunnen beginnende bands zijn die voor het eerst optreden, of ervaren rotten die weten hoe het is om een zaal op z'n kop te zetten. Als bands zich willen inschrijven kan dat via info@jongbinnenmaas.nl. Quartel dient ook als kweekvijver voor bands die uiteindelijk, al of niet via de `Maasrock: the Battle'-wedstrijd een plekje verdienen op het grote podium van Maasrock, het jaarlijks terugkerende festival in Puttershoek waar honderden muziekliefhebbers op afkomen.

Quartelrock: zaterdag 10 december in Question Laan van Westmolen 119 in Mijnsheerenland. Start 21.00 uur, entrée 2,- euro.

Line-up:

1. Eef & Sjors

2. Plaats Delict

3. en weer Eef & Sjors

Quartel wordt georganiseerd voor en door jongeren onder begeleiding van Stichting Welzijn Binnenmaas. Vragen of aanmeldingen? Neem contact op met de Stichting Welzijn Binnenmaas via 078-6766327 of mail info@jongbinnenmaas.nl.

Dit is een persbericht van de Stichting Welzijn Binnenmaas

24-11-2011