Gemeente Den Haag

10 en 11 december De Winterse Warmte Dagen

Laat u inpakken door de Haagse Binnenstad

Voor het echte wintershoppen gaat u naar de binnenstad van Den Haag. Op 10 en 11 december 2011 zijn de Winterse Wamte Dagen.

2 dagen vol shoppen met sfeer en service. De bezoeker staat centraal, want `THE HAGUE WRAPS IT UP!' Ofwel de Haagse Binnenstad pakt deze dagen in en uit!

Shoppen met service

Mobiele inpakteams verspreid door de Haagse Binnenstad pakken gratis uw cadeautjes in en maken er leuke presentjes van. Ook worden er handige binnenstadshoppers gratis aangeboden inclusief plattegrond. Een schoenpoetser laat uw schoenen glimmen en behulpzame piccolo's houden de deur voor u open bij het warenhuis en helpen u verder.

Shoppen met sfeer

December is zeker een tijd voor sfeer en die is dan ook volop te vinden in de Haagse Binnenstad. Musicerende Jumping Snowballs, zingende kerstbomen, een wandelende kerstboom en levende standbeelden zorgen voor een winters warm gevoel.

Shoppen met speciale shopflyer

Een speciale shopflyer staat vol met leuke aanbiedingen waar u warm van wordt. Variërend van een elektrische deken, een waardevoucher van EUR 100 voor een mooie reis of een glas lekkere glühwein. U vindt in de flyer ook het totale entertainmentprogramma in van 10 en 11 december. De flyer is verkrijgbaar in de deelnemende winkels in de Haagse Binnenstad, bij de VVV in Den Haag of te downloaden via www.binnenstaddenhaag.com