Gemeente Tytsjerksteradiel


Themadag 'Sinne en Lûd' in het Energie(k) Loket in Gytsjerk

Op 10 december wordt er in het Energie(k) loket in Gytsjerk een speciale themdag georganiseerd. Tijdens 'Sinne en Lûd' kunt u zich tussen 11.00 en 15.00 uur laten voorlichten over de toepassing van zonnepanelen en geluidsisolatie in zeer informatieve workshops.

Sinne

U krijgt antwoord op de volgende vragen: Zijn zonnepanelen duur? Staan ze lelijk op mijn woning? Zijn ze rendabel? En wat brengen ze op?

Lûd

Veel mensen klagen over geluidsoverlast. Burenlawaai, wonen aan een drukke weg of in de buurt van een horecagelegenheid. Wat is er aan deze overlast te doen? Los ik het probleem op als ik mijn woning isoleer?

Workshop Geluidsisolatie

Deze workshop geeft inzicht over de oorzaken van geluidsoverlast en oplossingen voor de problemen. Aanvangstijden: 11.15 en 13.30 uur.

Workshop Zonnepanelen

Tijdens deze workshop krijgt u een deskundige demonstratie over de werking van zonnepanelen. Aanvangstijden: 12.00 en 14.15 uur.

De workshops duren 10 tot 25 minuten.

Energie(k) Loket

Het Energie(k) Loket in Gytsjerk is er voor alle inwoners van de gemeente Tytsjerksteradiel die meer willen weten over het energiezuiniger maken van hun (eigen) woning. In het loket werken 13 bedrijven en 2 bankorganisaties samen.

Meer informatie

Kijk op de website energiek-loket.nl voor meer informatie.

groen-foon Wilt u ons bellen:
14 0511 (geen netnummer)
Maandag tot en
met donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 16.30

groen-mail Wilt u ons schrijven of mailen:
Postbus 3, 9250 AA Burgum
gemeente@t-diel.nl