Time Warp Holland brengt baanbrekend feest

Persbericht van Time Warp Holland

PERSBERICHT

Europees partypubliek komt samen in Brabanthallen Time Warp Holland brengt baanbrekend feest

Terwijl bezoekers uit heel Europa samenkomen staat Time Warp Holland op het punt haar vierde, meest veelbelovende editie te beleven. Naast optredens van de beste dj's en acts uit de hedendaagse techno presenteert Time Warp ook de nieuwste technologie als het gaat om visuals, resulterend in een van de meest moderne dansfeesten ooit. Zo gaat er geschiedenis worden geschreven, zaterdag 10 december in de Brabanthallen, Den Bosch.

Het is een mooie traditie die ze volgen. Nadat er al ruim 15 jaar grenzen worden verlegd is Time Warp inmiddels uitgegroeid tot een van de leidende technofeesten in Duitsland. Het evenement dat elk jaar in de lente plaatsvindt in de Maimarkthalle van Mannheim draait altijd om nieuwe technologie, zowel muzikaal als visueel. Dit heeft Time Warp berucht gemaakt om haar innoverende geluidssystemen, visuals en vj-kunst.

Met steeds meer Nederlanders van de partij op Time Warp werd het duidelijk dat ook de lage landen een goede gastheer voor het feest zouden kunnen zijn. En zo trok Time Warp voor het eerst in haar bestaan naar een andere locatie ten westen van Duitsland. Onmiddellijk werd de toon gezet in de Rotterdamse Maassilo, om na twee edities te worden gevolgd door de Sporthallen-Zuid in Amsterdam. En net als bij het Duitse moederfeest wisten ook hier talloze partygangers uit Europa de weg naar Time Warp Holland te vinden, een buzz creëren, samenkomend in een soort bedevaart naar waar dit ultieme technofeest ook te vinden is.

Om te voldoen aan de toenemende verwachtingen staat Time Warp Holland nu op het punt wederom een veelgeprezen locatie te veroveren. De Brabanthallen in Den Bosch, groter en meer divers dan elke andere plek waar het feest ooit neerstreek.

Bezoekers krijgen hier de kans om te dwalen door vele areas, terwijl de muziek wordt gebracht door een van de grootste line-ups ooit voor een indoor evenement. Verwacht hoogwaardige optredens van ondermeer Underworld, Sven Väth, Richie Hawtin, Marco Carola, Chris Liebing, Extrawelt, Karotte, Marcel Dettmann, Ben Klock, Luke Slater en vele meer, terwijl Nederlands meest populaire radiozender Radio 538 live verslag zal doen vanuit de Double Dutch area.

Kortom, alles wordt naar 'the next level' getrokken; muziek, licht, lasers en videokunst, Time Warp beleeft zonder twijfel haar meest baanbrekende editie ooit op Hollandse grond.

Time Warp
Saturday 10th December
Brabanthallen, Den Bosch
www.time-warp.de
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.time-warp.de



Razende Robot Reporter