Gemeente Ede

woensdag, 7 december 2011

Verkeersmaatregelen tijdens Friends on Ice

Van zaterdag 10 december 2011 tot en met zaterdag 21 januari 2012 organiseert de stichting Friends-on-Ice in het Openlucht Theater in Ede het evenement `IJsbaan Ede`.

Parkeren

In de omgeving van het theater zijn drie parkeerterreinen beschikbaar. De route naar deze parkeerterreinen geven we met borden aan. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van de parkeerfaciliteiten in het centrum van Ede. Die zijn op loopafstand van het Openlucht Theater.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Om de verkeersveiligheid, de doorstroming van het verkeer en de bereikbaarheid van de hulpdiensten zo goed mogelijk te waarborgen treffen we tijdens dit evenement een aantal verkeersmaatregelen.

Zo komt er in een aantal straten rondom het Openlucht Theater een parkeerverbod:

* beide zijde van de Burg.Bootlaan, het gedeelte tussen Sijsseltselaan en Van Heeckerenlaan;

* beide zijde van de Van Pabstlaan, het gedeelte vanaf de Van Heeckerenlaan tot aan de Bezuidenhout;

* één zijde van de Burg. Creutzlaan, de Burg.Prinslaan en het Bezuidenhout.

In het gebied rondom het Openlucht Theater is het op aangegeven tijden uitsluitend voor vergunninghouders toegestaan om hier te parkeren. Ook binnen dit gebied komt er voor één zijde van de weg een parkeerverbod. Tijdens de duur van het evenement mag aan deze zijde van de weg helemaal niet worden geparkeerd. Ook niet door vergunninghouders. Het gaat hier om:

* gedeelte van Het Heuvelsepad gelegen tussen de Van Heeckerenlaan en Klinkenbergerweg;

* gedeelte van de Van Borsselelaan gelegen tussen de Van Heeckerenlaan en Klinkenbergerweg;

* de Op ten Noortlaan;

* de Platteellaan;

* het gedeelte van de Van Heeckerenlaan tussen de Arnhemseweg en Klinkenbergerweg.

Ook zet de organisatie verkeersregelaars in die zorgen voor een goede begeleiding. Na afloop van het evenement komen alle tijdelijke maatregelen te vervallen.

Informatie

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Patricia Nep van de afdeling Veiligheid en Recht, (0318) 68 04 33. Voor vragen over de uitvoering van de verkeersmaatregelen kunt u contact opnemen met Lucie Theunissen, coördinator verkeersvoorzieningen, (0318) 68 04 68.