Groen!

Persuitnodiging zat 10/12 vanaf 16u: Groen! gaat voor meer kansen voor rand en platteland

door Wouter Van Besien (Groen!) op 9 december 2011 in "Algemeen"

Zaterdag 10 december organiseert Groen! âBuitenkansâ, alle leden en mandatarissen werden uitgenodigd om samen om het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 meer af te stemmen op de noden van de gemeenten in de rand en op het platteland. De partij heeft hiervoor een stevig pakket aan ideeën en voorstellen uitgewerkt waarover de leden zich kunnen uitspreken.

"Vlaanderen besteedt terecht veel aandacht en middelen aan de Vlaamse steden, maar we moeten ook het buitengebied klaarstomen voor de 21ste eeuw. Daar ligt een groot potentieel op vlak van duurzame economie en energie-opwekking. Met slimme oplossingen kunnen we onze open ruimte vrijwaren en toch plaats maken voor de demografische groei," aldus Groen! voorzitter Wouter Van Besien.

De dag wordt afgesloten met een speech van Wouter Van Besien, die de belangrijkste beslissingen en maatregelen zal samenballen en uitleggen waarom het belangrijk is dat Vlaanderen niet alleen op de steden mikt maar ook volop inzet op "den buiten".

De pers is van harte uitgenodigd op de slotspeech van de voorzitter en de receptie achteraf:

Zaterdag 10 december
Vanaf 16 uur
K.U.Leuven Campus Sociale Wetenschappen
Aula Jean Monnet
Parkstraat 51

3000 Leuven

Contact: Wouter Van Besien -