Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TIME WARP NL LINE-UP COMPLEET EN TRAILER ONLINE

Grootste indoor Techno feest van 2011 op 10 december in Brabanthallen 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch, woensdag 28 september 2011 - Time Warp heeft haar line-up compleet. Met als laatste toevoegingen Richie Hawtin, Luke Slater, Gerd Janson en Tommy Four Seven. Er kan dus gerust gesproken worden van een ultiem programma op zaterdag 10 december in Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Grensoverschrijdend evenement
Nederland staat de grootste techno indoor-rave van 2011 te wachten. Geschoeid op Duitse leest, strijkt technofeest Time Warp voor de vierde keer neer in de lage landen. Ditmaal voor het eerst in Brabanthallen 's-Hertogenbosch, waar een in alle opzichten grensoverschrijdend evenement staat gepland. Zes areas, waaronder twee gloednieuwe areas, innovatieve licht- en lasershows, unieke podium designs en het Time Warp-debuut van de legendarische Britse act Underworld.

Line-up
Ook de line-up is een sterke afspiegeling van de jaarlijkse editie in Mannheim. Usual suspects als Sven Väth, Loco Dice, Marco Carola en Karotte zijn allemaal van de partij, nu aangevuld met een andere grootheid: Richie Hawtin. Eveneens van de partij is de Britse cultheld Luke Slater, sinds de jaren 90 al leverancier van eigenzinnige techno. Verder zijn de techno van Tommy Four Seven en de met disco gevulde house van Duitse dj Gerd Janson te horen in Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Technologische hoogstandjes
Naast een line-up die in technohemel lijkt te zijn gemaakt, staat het zalencomplex in 's-Hertogenbosch ook andere technologische hoogstandjes te wachten. Zoals Time Warp betaamt komen deze nacht wederom de meest waanzinnige podium designs en lichtshows voorbij. Geen loze woorden, weten de vaste Time Warp-gangers, elke editie van het evenement is doorgaans een staaltje visuele vernieuwingsdrift. VJ-collectief Markos zal met zijn team aan de slag gaan in alle zes zalen, met onder andere speciale 3D-projecties en de meest baanbrekende visuals.

Time Warp vindt plaats op zaterdag 10 december 2011 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf E 60,- exclusief fee. Voor meer informatie en kaarten www.evotions.nl en www.time-warp.de.
---