Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bert van Marwijk en Marco van Basten analiseren Real Madrid - FC Barcelona op Sport1

Amsterdam, 6 december 2011 - Zaterdag 10 december is de topper uit de Spaanse Primera División tussen Real Madrid en FC Barcelona live te zien op Sport1. Presentator John van Vliet ontvangt in de studio bondscoach Bert van Marwijk en zijn voorganger Marco van Basten. Sierd de Vos en Wim Kieft tekenen voor het commentaar. Emile Schelvis verzorgt vanaf locatie de voor- en nabeschouwing. De uitzending op Sport1 begint om 21:30 uur. Gisteren maakte Sport1 al bekend dat de Primera División ook de komende drie seizoenen bij de zender te zien blijft. Sport1 zal tot de zomer van 2015 wekelijks maar liefst 4 wedstrijden in HD uitzenden.

De wedstrijd Real Madrid - FC Barcelona is, net als alle andere wedstrijden, ook via de website van Sport1 te bekijken. Daarnaast biedt Sport1 de wedstrijd pay-per-view aan bij UPC, Ziggo en KPN.

Over Sport1

Sport1 is een digitale 24-uurs sportzender met een breed scala aan live sport. De zender heeft zowel de rechten voor televisie, internet (www.sport1.nl) als voor een mobiel platform (m.sport1.nl). Sport1 biedt drie digitale 24-uurs sportkanalen en drie extra kanalen voor live evenementen aan, waarbij de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat alle belangrijke Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League. Daarnaast zijn alle belangrijke golf- en tennistoernooien via Sport1 te volgen en besteedt de zender uitgebreid aanadcht aan MotoGP, NBA basketball en beachvolleyball.Kijkers kunnen Sport1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met Ziggo, UPC, Caiway, Delta, Kabel Noord, Tele2, KPN i-TV of via Canal Digitaal. Ook worden de belangrijkste wedstrijden pay-per-view aangeboden via UPC Live TV en zijn de hoogtepunten voor Sport1 abonnees terug te vinden op video on demand bij Ziggo. Sport1 is onderdeel van Chellomedia, de Europese content-divisie van Liberty Global, Inc. en een toonaangevend mediabedrijf en distributeur van zenders, content en videodiensten.

Contactpersoon:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sport1 - Chellomedia Communications
Martijn van Opstal
T : 020.7788893
M : 06.53536851
E : mvanopstal@chellomedia.com


---- --