Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kerstconcert in Buren

zaterdag 10 december 2011 20.15 uur

St Lambertuskerk Buren

Op zaterdag 10 december klinkt een feestelijk kerstconcert in de St Lambertuskerk in Buren. Te gast is vocaal ensemble Quink. Het concert begint om 20.15 uur.

Quink heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een uniek ensemble van internationale allure. Het ensemble bestaat uit Marjon Strijk (sopraan), Elsbeth Gerritsen (alt), Harry van Berne (tenor) en Kees Jan de Koning (bas). Het mag worden gerekend tot de beste a cappella ensembles ter wereld. Onder de titel 'O Magnum Mysterium' brengen zij een programma met onbekende werken en wereldberoemde Christmas Carols. Een concert om niet te missen in de met kaarsen verlichte St Lambertuskerk in het sfeervolle vestingstadje Buren.

Kaarten (volwassenen 18,00/kinderen tot 16 jaar 9,00) zijn te reserveren via info@muziekinburen.nl of verkrijgbaar bij De Kaarsenmakerij, Achter Bonenburg 1 in Buren. De aanvang is 20.15 uur in de St Lambertuskerk in Buren. De kerk is open vanaf 19.45 uur. Overdag vindt in Buren de Kerstfair plaats in de tuinen van het voormalig Weeshuis, zie ook www.kerstinburen.nl

Het concert wordt georganiseerd door Stichting Muziek in Buren. Zij organiseert jaarlijks zes concerten in de St Lambertuskerk in het vestingstadje Buren . In 2007 ontving zij de Cultuurprijs van de gemeente Buren. Zie ook www.muziekinburen.nl.


---