Ingezonden persbericht



JESSICA BIEL, BRADLEY COOPER EN LENNY KRAVITZ IN NIEUW SEIZOEN GRAHAM NORTON ZATERDAG OM 22.00 UUR

Jessica Biel praat over haar bizarre diëten, Bradley Coopers vertelt dat hij verre van sexy is, James Corden onhult alles over zijn bromance met Beckham, terwijl Sarah Millican vindt dat 'chatterbox' misschien geen goede titel is voor haar DVD en Lenny Kravitz praat over zijn carrière als acteur.

Deze week zijn romanticus en Hollywoodster Bradley Cooper, actrice Jessica Biel, top komiek Sarah Millican, 'Gavin & Stacey' ster James Corden en rock legende Lenny Kravitz te gast in The Graham Norton Show!

Jessica praat over afvallen, "Je bent maanden bezig met afvallen en trainen en dan zie je er ook heel goed uit, maar je voelt je helemaal niet lekker! Het is ook heel moeilijk om het vol te houden, ik droom letterlijk over eten. Cake, pasta, brood en croissants zitten in mijn hoofd 24/7." Ze geeft toe dat ze tijdens haar dieet wel eens vreemd gaat met pizza's en donuts, "een keer heb ik 24 donuts besteld bij Dunkin Donuts en 2 grote pizza's bij een Italiaan. Toen ik in de auto zat probeerde ik zoveel mogelijk donuts en pizza in een keer in mijn mond te krijgen! Het was een van de beste dagen van mij leven!"

James geeft toe dat hij een beetje verliefd is op Beckham "Als je hem voor het eerst ontmoet, dan weet je niet of je z'n hand moet schudden of z'n gezicht moet aflikken. Hij is heel aardig!" James geeft toe dat hij een bromance heeft met David Beckham, "Ja, we sturen elkaar zo nu en dan een sms'je, maar hij is ermee begonnen! De eerste keer dat ik een sms van hem kreeg moest ik het eerst aan al mijn vrienden laten zien voordat ik kon antwoorden. Mijn vriendin weet precies wanneer ik aan het sms'en ben met David, want dan zie ik er heel blij uit, wat eigenlijk best zielig is."

Bradley Cooper is onlangs verkozen tot meest sexy man ter wereld. Zelf doet het hem weinig. "Op mijn leeftijd geef ik daar niet zoveel om. In het begin dacht ik eigenlijk dat het een grap was. En het is irritant, want nu denk ik bij alles wat ik doe of het wel sexy is. Gisteren opende ik een deur en dacht, 'Dit kan veel sexier'!"

Sarah praat over haar nieuwe DVD en zegt, "Hij gaat chatterbox heten. Ik dacht dat het een geweldige naam was, totdat iemand mij vertelde dat er al een film is die zo heet. Maar mijn DVD gaat over een vrouw die een pratende vagina heeft, vandaar de naam Chatterbox." Lenny treedt in de studio op met 'Black and White America' voordat hij ook plaats neemt op de bank om te praten met Graham en zijn gasten. Lenny praat over het ontvangen van een Chavelier award in Frankrijk, "Het is geen award voor de meest sexy man van de wereld maar ik ben wel geridderd in de kunst, dat is ook best leuk!"

www.comedycentral.nl

###


Noot voor redacties



Ingezonden persbericht