Ingezonden persbericht


Winterse Warmte Dagen dit weekend in de Haagse Binnenstad

Wintershoppen met service en sfeer kan dit weekend volop gedaan worden in de Haagse Binnenstad tijdens de Winterse Warmte Dagen. Kris kras door de binnenstad is er verrassend winterentertainment te vinden variërend van zingende kerstbomen tot piccolo's die de deur voor je openhouden. Cadeautjes worden gratis en vakkundig door de mobiele inpakteams ingepakt en de ondernemers hebben heel veel leuke aanbiedingen samengesteld.

Winters winkelen met sfeer
Een binnenstad waar van alles te zien, te horen en te beleven is. Met koren die kerstliedjes ten gehore brengen, een schoenpoetser die je schoenen laat glimmen terwijl je wacht op het gratis inpakken van je cadeautje. Waar choreograaf Rinus Sprong, vergezeld door balletdansers, sprookjes voorleest. Living Statues te echt lijken om waar te zijn en de wandelende kerstboom een verrassend leuke inhoud blijkt te hebben. Even verderop speelt een dixieland band I'm dreaming of a white Christmas speelt. Dit weekend is dit alles geen droom maar werkelijkheid tijdens de Winterse Warmte Dagen, die dit jaar voor de derde keer in de Haagse binnenstad worden georganiseerd.

Warm aanbevolen aanbiedingen
Tijdens deze 2 dagen hebben ondernemers uit de binnenstad speciale aanbiedingen samengesteld waar je het warm van krijgt en die wel oplopen tot 50% korting. Het weekend dus om voordelig je kerstcadeautjes te kopen, je sprankelende outfit voor de feestdagen uit te zoeken, of een kaartje met aantrekkelijke korting voor een musical te reserveren. Zijn de boodschappentassen vol en geen handen vrij om de deur te openen? De piccolo's houden de deuren voor je open en geven leuke nieuwe binnenstadstassen gratis weg.

Winterse Warmte Dagen folder
Het totale programma van 10 en 11 december, met de speciale aanbiedingen en waar de mobiele inpakteams en het winterentertainment te vinden zijn, staat in de Winterse Warmte folder. De folder is verkrijgbaar in de deelnemende winkels in de Haagse Binnenstad, bij het VVV kantoor of te downloaden via www.binnenstaddenhaag.com

Stichting Marketing Haagse Binnenstad heeft als doelstelling het eenduidig promoten van de Haagse Binnenstad. Zij doet dit via een lokale en regionale consumentencampagne gericht op shoppen, cultuur en uitgaan in de Haagse Binnenstad.

Noot voor redactie