Schuitema NV

C1000 steunt Coca-Cola bij actie 3FM

06 december 2011

Vanaf 12 december ondersteunt C1000 de actie van Coca-Cola voor 3FM Serious Request.

In alle C1000 winkels komt een inzamelingspunt voor statiegeldbonnen. De opbrengst wordt gedoneerd aan 3FM Serious Request die zich dit jaar sterk maken voor moeders die geraakt zijn door oorlog. Om de actie af te trappen doneren C1000-medewerkers vandaag alvast hun lege flessen op het hoofdkantoor.

Speciaal voor de actie is de officiële Coca-Cola kersttruck naar het hoofdkantoor gekomen. Het startsein voor de actie werd gegeven door Tom Heidman, directievoorzitter van C1000.

Hij overhandigde als eerste een aantal lege flessen aan Jaap Wassink, verkoopdirecteur retail, Coca-Cola Enterprises Nederland. Tom Heidman: "We vinden het een geweldig initiatief van Coca-Cola om 3FM Serious Request te ondersteunen en dragen dan ook graag ons steentje bij. Ik hoop dat heel veel klanten hun statiegeldbonnen in gaan leveren en dat we een prachtig bedrag ophalen."

De actie

Van 12 tot en met 24 december kunnen klanten de statiegeldbonnen van de lege flessen doneren in een speciaal mini glazenhuis. Alle bonnen worden verzameld en de opbrengst hiervan gaat namens C1000-klanten en Coca-Cola naar 3FM Serious Request.