Scouting Nederland verheugd met nieuwe voorzitter Boudewijn Revis

Persbericht van Scouting Nederland

Leusden- Boudewijn Revis is zaterdag 10 december benoemd als voorzitter van Scouting Nederland. De grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland is verheugd met de komst van Revis. Scouting ziet in de nieuwe voorzitter een teamplayer die, tezamen met het bestuur, de Scoutingorganisatie en alle vrijwilligers weet te verbinden.

Scout
Boudewijn Revis zal zijn voorzitterschap voor Scouting Nederland combineren met zijn functie als directeur van het partijbureau van de VVD. Revis voelt veel affiniteit met Scouting. "Ik ben trots op Scouting en ik vind dat heel Nederland dat mag zijn. Scouting heeft een belangrijke rol in mijn leven gespeeld, omdat ik in de periode die mij het meest gevormd heeft een actieve scout was. Van jeugdlid tot Scoutingleider ben ik betrokken geweest bij de Keizer Karelgroep in Nijmegen. Ik denk dat als iedere ouder in Nederland zou weten wat Scouting kan betekenen voor hun kind, ze niets liever willen dat hun kind deze ervaring laten opdoen," aldus Revis. Naast zijn enthousiasme voor de vereniging, heeft de nieuwe voorzitter de kennis, ervaring en gedrevenheid om bij te dragen aan de externe profilering van Scouting.

Opvolging
Met de benoeming van Revis is een opvolger gevonden voor Ger Koopmans, die zijn functie als voorzitter, na vijf actieve jaren, heeft neergelegd. Het bestuur van Scouting Nederland heeft bij het afscheid haar dank uitgesproken voor de grote inzet die Koopmans voor de organisatie heeft getoond.

Scouting Nederland
Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.scouting.nl
Bijlage:
* persbericht scouting verheugd met nieuwe voorzitterpdf




Razende Robot Reporter