Ingezonden persbericht


Persbericht

Muiswerk Educatief brengt woordenboekapp uit

Sinds deze week staat de Muiswerk woordenboekapp voor u klaar in de App Store en in de Android Market. Het woordenboek is beschikbaar op de drie Apple-apparaten (iPhone, iPad en iPod) en op 741 verschillende Android-apparaten. De app neemt de tijd en de ruimte voor ieder woord en is daarmee een ideale app voor in de klas en thuis. Hij is tijdelijk gratis te downloaden.

Het woordenboek bevat ruim 40.000 veelgebruikte woorden uit de Nederlandse taal. Van de meer dan 12.000 basiswoorden worden de verschillende betekenissen gegeven en per betekenis worden voorbeelden van het gebruik, synoniemen en tegenstellingen aangegeven. Meer dan 1.000 woorden zijn voorzien van een plaatje om de betekenis te ondersteunen. Uniek aan dit woordenboek is dat het ieder basiswoord uitgebreid en leesbaar omschrijft: woordsoort, uitspraak, alle betekenissen, voorbeelden, uitdrukkingen, vervoegingen en verbuigingen.

Ga naar uw App Store of Android Market en zoek het Muiswerk Woordenboek direct op! Voor iOS: http://itunes.apple.com/nl/app/muiswerk-woordenboek/id482542354?mt=8&ls=1 Voor Android: https://market.android.com/details?id=nl.mousework.woordenboek

Einde persbericht
()

Noot aan de redactie:

Muiswerk Educatief is ontwikkelaar en uitgever van diagnostisch toets- en oefenmateriaal voor alle onderwijssoorten. De programma's helpen docenten efficiënt omgaan met niveauverschillen in de klas. Elke leerling krijgt een oefenprogramma op maat en oefent hiermee alleen zijn zwakke punten. Muiswerk Oefenprogramma's worden op meer dan 2600 schoollocaties gebruikt. Beeldmateriaal:

- www.muiswerk.nl/downdoc/Woordenboekscherm1.jpg
- www.muiswerk.nl/downdoc/Woordenboekscherm2.jpg
- www.muiswerk.nl/downdoc/Woordenboekscherm3.jpg
- www.muiswerk.nl/downdoc/Woordenboekscherm4.jpg
- www.muiswerk.nl/downdoc/Woordenboekscherm5.jpg
- www.muiswerk.nl/downdoc/Woordenboekscherm6.jpg Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Linette Eveleens, Muiswerk Educatief, J.A. van Seumerenlaan 5-7, 1422 XS, Uithoorn, e-mail: info@muiswerk.nl, telefoon: 0297-523159.