Ingezonden persbericht


DJ School Nederland laat van zich horen met nieuwe naam, sponsor en gear

Gorinchem, 12 december 2011 - Vanaf heden is DJ School Zuid-Holland getransformeerd tot DJ School Nederland. Bij een nieuwe naam hoort een nieuw jasje en een andere uitstraling. Om die reden heeft DJ School Nederland een nieuwe website (www.djschoolnederland.nl). Ook heeft de professionele DJ-school een nieuwe sponsor gevonden in de grootste muziekwinkel van de Benelux, FEEDBACK (www.feedback.nl), naast haar huidige kledingsponsor New Yorker.

Dankzij deze nieuwe sponsordeal heeft DJ School Nederland haar apparatuur uit kunnen breiden met de nieuwste controllers van Pioneer, Numark, Stanton, Traktor en Hercules en ook state of the art DJ, VJ, fotostudio, producer en light gear. "Momenteel is het zeer interessant voor cursisten om te DJ-en met laptop en midicontrollers. Ook die mogelijkheid bieden we bij de drie verdiepingen tellende DJ School Nederland in het hart van Gorinchem," vertelt eigenaresse Jolanda van den Berg, alias DJ Miss Smile.

Sinds zes jaar is de DJ-school een begrip voor beginnende tot zeer gevorderde DJ's, VJ's, producers en lightjockeys. Maar ook in het bedrijfsleven is de DJ-school geen onbekende. Duizenden werknemers en werkgevers hebben in de afgelopen jaren mogen ervaren hoe het voelt om achter the wheels of steel plaats te nemen en voor één dag in the spotlights te staan als DJ, VJ, producer of lightjockey.

"Een team van 12 professionele docenten die allen werkzaam zijn in de DJ- en producerbranche staat voor groepen en individuen klaar. Bij DJ School Nederland krijgen cursisten en bedrijfsgroepen geen les van opkomende talenten, hobbyisten of ouderen die in een ver verleden iets met een drive-in show deden. In het professionele bedrijfspand met alle A-merken aan apparatuur kan iedereen terecht die 'iets met DJ-en' wil. Of dat nu een serieuze cursus of een bijzonder bedrijfsuitje is," aldus Van den Berg.

Voor meer informatie of reserveringen is DJ School Nederland te bereiken via info@djschoolnederland.nl en op het telefoonnummer 06-26124333.