Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dance sensatie van 2012 bereidt zich voor op de aanval: Dance Force One

Amsterdam, 12 december 2011 - Entertainment in de ruimste zin van het woord kan vanaf 2012 in een one-stop-shop geboekt worden bij Imagine Dance Events.

Imagine. geen tien toeleveranciers om mee te onderhandelen,

Imagine. één aanspreekpunt, één draaiboek en één factuur,

Imagine. een totaalconcept met een kant en klaar entertainmentpakket, inclusief de Female DJ's DJ Miss Smile & DJ No Sugar.

Vanaf 2012 is dit werkelijkheid in de vorm van Dance Force One.

Wat is Dance Force One?
Dance Force One is een volledige show, bestaande uit een robuust Amerikaans legeramfibievoertuig, aangekleed met munitiekisten, camouflagenetten en rookeffecten. U hoeft dus slechts een binnen- of buitenlocatie te hebben waar het voertuig kan staan en verder heeft u geen omkijken naar de opbouw, de afbouw, de aankleding of de techniek.

Uiteraard zijn licht, geluid, techniek, decor én de Female DJ's DJ Miss Smile en DJ No Sugar - die tevens de percussie rockt - ook onderdeel van het entertainmentpakket. Naar keuze is de show aan te vullen met andere artiesten, zoals een saxofonist en danseressen. Bovendien zijn alle muziekstijlen mogelijk van Nederlandstalig tot Hardstyle en van R&B tot Dance.

De aankleding is strijdlustig, de stijl is gedurfd en de DJ's zijn op en top vrouwelijk. Deze combinatie maakt Dance Force One nu al tot de dance sensatie van 2012.

Voorproefje
Bekijk hier een filmpje van Dance Force One »

Impressie

Bekijk hier foto's van Dance Force One »

Noot aan de redactie (