'Spijkers met Limburgse koppen' loopt voor Fonds Gehandicaptensport


Team 'Spijkers met Limburgse koppen' loopt Benelux Run voor Fonds Gehandicaptensport

Benelux, 20111213 -- De Benelux Run, een non-stop estafette van 810 km dwars door België, Luxemburg en Nederland, BeNeLux dus. Op woensdag 2 mei 2012 starten de teams in het centrum van La Roche-en-Ardenne en ze finishen op zaterdag 5 mei in Delfzijl. Team 'Spijkers met Limburgse koppen' loopt deze wedstrijd voor Fonds Gehandicaptensport.

De Benelux Run, een non-stop estafette van 810 km dwars door België, Luxemburg en Nederland, BeNeLux dus. Op woensdag 2 mei 2012 starten de teams in het centrum van La Roche-en-Ardenne en ze finishen op zaterdag 5 mei in Delfzijl. Team 'Spijkers met Limburgse koppen' loopt deze wedstrijd voor Fonds Gehandicaptensport.

Team 'Spijkers met Limburgse koppen' loopt de Benelux Run voor Fonds Gehandicaptensport. Astrid Kettenis, Bert Cremers, Bob Thissen, Jac Spijkers, Lennard Vandewall, Peter Geurts, René Tuinstra, Richard Voorter, Rob Piette, Robin Kessels, Roger Cals, Roger van de Merwe, Annette Coolen, Jeanette Linker, Piet Verheijen, Wim Dohmen en John Pompl gaan de uitdaging aan.

Zij hopen met hun prestatie zo veel mogelijk geld bij elkaar te halen voor de gehandicaptensport in Nederland.

Kijk voor meer informatie op de teampagina www.spijkersmetlimburgsekoppen.nl of de website van de wedstrijd: www.beneluxrun.nl.





Fonds Gehandicaptensport