Gemeente Nuth


Demarrage Ondernemersfinale 2011

Genomineerde Ondernemers bekend

Nuth, 8 november 2011

Op 14 december aanstaande vindt in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen de vierde editie van de Demarrage Ondernemersfinale plaats. Tijdens deze finaleavond zal organisator Rabobank Centraal Zuid-Limburg drie verschillende ondernemersprijzen uitreiken.

Â

De Demarrage Ondernemersprijs
De winnaars van de Demarrage Ondernemersprijs worden door het publiek dat tijdens de Demarrage Ondernemersfinale aanwezig is, verkozen.

Voor deze prijs zijn genomineerd:


- Theo en Dorre Breuers van Compo Software uit Margraten;


- Henk op het Veld en Jeroen Rooding van Cycle Center uit Valkenburg;


- Bas van de Kreeke en Serge Vreuls van Van de Kreeke uit Nuth. Eerder werd de Demarrage Ondernemersprijs toegekend aan Carla Kikken van Meditech Strategic Consultants in Vaals (2008), Guido van Hoven van Maatschap Van Hoven in Eckelrade (2009) en Frank en Monique Radder van Vaste Plantenkwekerij Radder in Margraten (2010).

Â

De Demarrage Startersprijs
De Demarrage Startersprijs wordt door de Demarrage vakjury toegekend aan een ondernemer die twee tot drie jaar geleden zijn eigen onderneming is gestart en een voorbeeldfunctie heeft voor andere recent gestarte ondernemers.

Voor deze prijs zijn genomineerd:


- Liandre Soons, Wilbert Pinckaers en Ger Rosier van BicArchitects uit Schimmert;


- Roy en Jocelyne Eussen van Hombourgeois uit Hombourg (België);


- Gerard en Ellen Mertz van Mertz Kleinfruit uit St. Geertruid.

Eerder werd deze prijs door de vakjury toegekend aan Harold van Aken en Tim Dassen van Code Product Solutions in Geleen (2008), Marc Huijnen en Marco Keulen van Talent in Eckelrade (2009) en Vincent Hermans van Bodyworkx â Health Center in Margraten (2010).

De Demarrage Aanmoedigingsprijs
Deze prijs wordt in 2011 voor het eerst toegekend aan een zeer prille ondernemer. Via een online verkiezing op
www.rabobankcentraalzuidlimburg.nl bepaalt het thuispubliek welke ondernemer op 14 december de Demarrage Aanmoedigingsprijs mee naar huis neemt.

De genomineerden voor de Demarrage Ondernemersprijs zijn in 2011 gestart als zelfstandig ondernemer en eerder verkozen tot Starter van het Kwartaal:


- Zangeres Imke Heitzer uit Noorbeek, Starter van het eerste Kwartaal;


- Patrick Bosmans van Hotel Het Witte Huis uit Lemiers, Starter van het tweede Kwartaal;


- Erik Vanaubel en Rob Prickaerts van Nexus Domini uit Hulsberg, Starters van het derde Kwartaal.

Demarrage Ondernemersfinale 2011
Kaarten voor de Demarrage Ondernemersfinale 2011 zijn online te koop via www.rabobankcentraalzuidlimburg.nl. Deze kaarten kosten 15 euro per stuk en geven toegang tot de volledig verzorgde Demarrage Ondernemersfinale. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten gunste van een goed doel ter stimulering van een Vitaal Centraal Zuid-Limburg. Dit goede doel wordt verkozen door de uiteindelijke winaars van de Demarrage Ondernemersprijs 2011 en de Demarrage Startersprijs 2011.

Â

Â

Â