Gemeente Pekela


Informatieavond voorontwerp eerste herziening bestemmingsplan Compagniesterwijk

Op woensdag 14 december 2011 wordt een informatieavond georganiseerd over het voorontwerp eerste herziening van het bestemmingsplan Compagniesterwijk.

Het voorontwerp wordt mondeling toegelicht. De informatieavond is in dorpshuis De Snikke, Raadhuislaan 47 te Oude Pekela en begint om 19.30 uur.

De herziening heeft betrekking op de uitbreidingslocatie Compagniesterwijk en is bedoeld om een wijziging in de planopzet mogelijk te maken en door een verruiming van de regels meer flexibiliteit te verkrijgen. De uitbreidingslocatie en deze herziening wordt globaal begrensd door de Compagniesterwijk, het bosgebied van Staatsbosbeheer, de vijverpartij grenzend aan de Rietgors, het verlengde van de Vijverlaan en is aansluitend op de bestaande bebouwing aan de Ericalaan, de Hanekampswijk en de Compagniesterwijk te Oude Pekela.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt sinds donderdag 24 november 2011 ter inzage op het gemeentehuis in Oude Pekela gedurende zes weken tot donderdag 5 januari 2011.

U kunt zienswijzen indienen gedurende de zes weken van de ter inzage legging van het voorontwerp en deze sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela. U kunt uw zienswijzen ook mondeling indienen tijdens de informatieavond of u kunt hiervoor tijdens de periode van de ter inzage legging van het voorontwerp telefonisch een afspraak maken met de gemeente.

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is digitaal te raadplegen via de website de kop actueel - bekendmakingen. Ook vindt u hier een verwijzing naar de locatie waar de planbestanden zijn te raadplegen. De digitale verbeelding van het voorontwerpbestemmingsplan is te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De gemeente hoopt veel belangstellenden te mogen begroeten op woensdag 14 december 2011.
Â