Informatiebijeenkomst Wetterskip over watergebiedsplan Alde Feanen

Persbericht van Wetterskip Fryslan

Wetterskip Fryslan organiseert op woensdag 14 december een tweede informatiebijeenkomst over het watergebiedsplan Alde Feanen. De bijeenkomst vindt plaats in Hotel/Restaurant Princenhof te Earnewald, van 20.00 tot 22.00 uur.

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen medewerkers van Wetterskip Fryslan waarom een watergebiedsplan wordt opstelt en welke maatregelen worden voorgesteld om knelpunten in het waterbeheer op te lossen. De maatregelen zijn van toepassing in het landelijke gebied voor de functies landbouw, natuur en bebouwing. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen op het gebied van waterkwaliteit en het voorkomen van wateroverlast.

Programma
De avond begint met een plenaire presentatie van 20.00 tot 20.30 uur. Aansluitend kunnen geïnteresseerden nog tot 22.00 uur de plannen en kaarten bekijken en met medewerkers van Wetterskip Fryslan nader bespreken.

Plangebied watergebiedsplan
Het plangebied van het watergebiedsplan Alde Feanen e.o. ligt globaal tussen Leeuwarden, Burgum, Drachten en Akkrum. Meer informatie en de exacte begrenzing van het plangebied kan gevonden worden op de website van Wetterskip Fryslan www.wetterskipfryslan.nl/watergebiedsplannen

Inbrengen van ideeën
Wetterskip Fryslan hoort graag de mening vanuit de omgeving. Welke knelpunten in het huidige waterbeheer herkennen omwonenden in hun omgeving en welke knelpunten ontbreken. Ook is het waterschap nieuwsgierig naar eventuele oplossingen voor de knelpunten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.wetterskipfryslan.nl
Bijlage:
* pb_11_70 voorlichtingsavond wetterskip fryslan over watergebiedsplan alde feapdf




Razende Robot Reporter